PR CUAET
-
В Україну коли ви в'їжджаєте, вам штамп не ставлять, але це не означає, що ви в'їжджаєте без перевірки. Ваші дані щодо дат в'їзду/виїзду зберігаються в системі.
-
Я була дуже багато де і при виїзді з України в Шенген зону і при покиданні Шенген зони у мене є печатки. Напишіть , будь ласка, в яку країну ви їхали з України і вам на границі( Не України) не поставили печатку в паспорт. І при поверненні з якої країни на кордоні з Україною вам не поставили печатку.
-
А можна ”більше але не з Кв» , чи «подивитися»
-
Вітаю. Хто з чоловіків за останні 2 місяці користувався DHL? Чи отримували трек намбер і скільки часу це забирало?
-
В якій країні є. В Франції немає, в Римі немає, в Барселоні немає.
-
Ви були колись за кордоном до Канади?
-
влет в шенген через эл ворота, где просто сканируется европаспорт
-
Все ясно спасибо
-
подпись ставится на декларацию в присутствии нотариуса, комиссионера в реальном времени
-
Тобто з Канади ви влетите в Шенген без перевірки документів?
-
не скрывая, пересекать шенген можно с европаспортом, где не будет печатей, тк автоматизированные ворота на границе. а границу украины пересекать с укр паспортом. тогда 0 печатей, а человек ездил в украину. и никакие паспорта не скрывал
-
Ні, не працює
-
Он подпишет а я заверяю
-
Я десь писала, що Україна ставить? Навчіться, будь ласка читати правильно. Британія обмінюється на 109% інформацією з Канадою. Що буде в Європі через місяць ми не знаємо, мова йде про даний момент часу
-
Ось коли вони були останній раз по цим консульствам. Як правило, треба додати два тижні. Викладають у вівторок з 18 до 18-30,але цілком може бути і пізніше. Слідкуйте за оголошеннями на фейсбук сторінці консульства. Успіхів
-
в смысле? вы хотите, чтобы нотариус заверил не вашу подпись на документе, а подпись того человека, который не присутствует там, где находится нотариус? или вы хотите свою подпись на декларации заверить у нотариуса без присутствия партнера?
-
А save as не підходить?
-
Это приложение, сами вносите даты когда какие запросы приходят apps.apple.com/app/id983258067
-
Що таке ТА?
-
Чи видають досі чоловікам, які подалися ще до 22 квітня, виготовлені паспорти без реєстрації в Резерві+?
12 Jan 2024, 17:45
Post 244779 of 386048
2 minutes ago