PR CUAET
-
влет в шенген через эл ворота, где просто сканируется европаспорт
-
Все ясно спасибо
-
подпись ставится на декларацию в присутствии нотариуса, комиссионера в реальном времени
-
Тобто з Канади ви влетите в Шенген без перевірки документів?
-
не скрывая, пересекать шенген можно с европаспортом, где не будет печатей, тк автоматизированные ворота на границе. а границу украины пересекать с укр паспортом. тогда 0 печатей, а человек ездил в украину. и никакие паспорта не скрывал
-
Ні, не працює
-
Он подпишет а я заверяю
-
Я десь писала, що Україна ставить? Навчіться, будь ласка читати правильно. Британія обмінюється на 109% інформацією з Канадою. Що буде в Європі через місяць ми не знаємо, мова йде про даний момент часу
-
Ось коли вони були останній раз по цим консульствам. Як правило, треба додати два тижні. Викладають у вівторок з 18 до 18-30,але цілком може бути і пізніше. Слідкуйте за оголошеннями на фейсбук сторінці консульства. Успіхів
-
в смысле? вы хотите, чтобы нотариус заверил не вашу подпись на документе, а подпись того человека, который не присутствует там, где находится нотариус? или вы хотите свою подпись на декларации заверить у нотариуса без присутствия партнера?
-
А save as не підходить?
-
Это приложение, сами вносите даты когда какие запросы приходят apps.apple.com/app/id983258067
-
Що таке ТА?
-
Чи видають досі чоловікам, які подалися ще до 22 квітня, виготовлені паспорти без реєстрації в Резерві+?
-
Може ще бути виключений з обліку. Саме виключений, не знятий
-
Дякую! Це якийсь додаток на телефоні, чи це скрін з сайту? Можете підказати де такий таймінг можна відслідковувати? Дуже дякую завчасно!
-
Для них це без значення..
-
Останній раз в Україні був у 2012
-
Жовтню еліджибиті останній раз давали у першій половині червня. У липні , пізніше у серпні вже масово роздавали еліджибиті листопаду. Це ж не одиничні випадки про пропущені аплікації а більшість аплікацій з 28 по 31 жовтня. При цьому листопад отримав еліджибиті з 1 по 14 листопада (не підряд звісно). Як то кажуть побачте різницю.
-
Погортайте чат до гори, мені здається не так давно відповідали на ваше питання
12 Jan 2024, 17:45
244785/390829
3 minutes ago