PR CUAET
-
Добрий день, при подачі на CUAET вказували дані щодо наших батьків, згідно їх старого закордонного паспорту. Потім після вже отриманої нами візи вони зробили нові біометричні паспорти. І транслітерація їх прізвищ інша в нових паспортах. Старі вже закінчився строк дії. Зараз на Федеральний етап подаючи інформацію просто вказуємо їх дані (прізвище) з нових паспортів? Також помітили ще одну помилку, яку допустили по батькам при подачі на CUAET візу нашу ще в березні 2022 року. Чи потрібно одразу давати пояснення про прізвище наших батьків, чи чекати, що може бути запит при розгляді заявки. Чи може бути, що вони не запросять розʼяснень і просто відмовлять? Батьки не в Канаді, з нами зараз не подаються. Свого часу на них також подавали анкету на отримання візи CUAET їм по їх нових паспортах. Буду вдячна за відповідь 🙏
-
Добрий день.Чи вартує подаватись ,коли є тяжка серцева хвороба?
-
Добрый. Меня этот вопрос тоже интересует) у нас три медкомиссии в пределах года, одна нет. Какая будет обратная связь. Скажут проходить новые, будем проходить.
-
Добрий день, а медичний огляд можна використати той, що зробили, коли заїхали в Канаду?
-
Мы перевели абсолютно все что вкладывали, что в оригинале не на английском.
-
Якщо ви вказували український паспорт,то потім його також перекладали?( Знайшов інформацію,що багато хто його взагалі не вказує,щоб потім не робити переклад)
-
У взрослых с гражданскими паспортами старого образца, у которых нет срока действия, тоже писали no. По другому нас просто не пускало дальше. Ничего кроме цифр оно не принимало🤷♀
-
Спасибо! А какой срок окончания украинского паспорта вы писали для взрослых?
-
Я тоже написал NO, но программа требует какие-то правки 🤦🏻♂️ Буду проверять 👍🏼
-
Напишіть у підтримку дії у телеграмі, там можуть допомогти
-
Зрозуміло
-
Там нельзя ввести свидетельство о рождении, потому что у него нет срока действия, а без заполнения этой строки именно в цифровом формате, нас дальше не пускало. N/A не проходило.
-
А випадково це не свідоцтво про народження?
-
Мы просто написали no, относительно 11летнего. Но мы пока не показатель, нет ничего по заявке.
-
У него есть паспорт для поездок зарубеж, но тут идет речь именно про внутренний (украинский) документ. Поделитесь опыт кто как указывал?
-
Да, что-то не видно нас в планах. Не могут же они просто собирать кейсы весь заявленый год🤷♀ Будем посмотреть)
-
здається острівні провінції досить просто - спробуй глянути в ютубі. колись бачив пост когось з консультантів
-
Над вами відповідав про письмо саме імміграційний консультант Світлана. Ще вище відповідав консультант Остап Босак.
-
Добрий день Можливо хтось в схожій ситуації Шукаю провінцію і програму для життя і отримання пр Але мені 18 років, нема великого досвіду роботи, лише з вересня офіційно працюю Нема закінченої вищої освіти Нема родичів По манітобській програмі недостатньо балів, а інших де легше отримати бали не знаходив
-
Доброго дня. Вирішуємо яку провінцію обрати. Я 32 роки, чоловік 34, дитина 7 років. Я розмовляю англійською, чоловік вільно володіє французькою та англійською. Де найшвидше зробити PR? Чоловік професіонал з барбекю, я працювала і на кухні, і на доставці. Підкажіть будь ласка поки є можливість зробити найкращій вибір. Дякую і хорошого дня
12 Jan 2024, 17:45
24493/466106
4 minutes ago