PR CUAET
-
зрозумів
-
Тобто, якщо людина прилетіла в Польщу, а потім перетнула границю в Україну, буде 4 печатки європейські
-
Всем пофиг на ваши документы. Быстрее всего рассмотрят то, где в первую очередь не накосячили при подаче документов. И то, где этих документов меньше всего.
-
чим пояснював що треба 2?
-
Тобто на канадських номерах мене пропустять на кордоні?
-
Дякую. Виходить, що під час співбесіди ви паспорт їм залишили? А потім або з візою потім забирати або без?
-
У мене є докази: квитки , печатки , бронь в готелі, виписки з банківських карток. І при виїзді і вʼїзді з Європи ставлять печатку в загран паспорт
-
То дело в котором в первую очередь заканчиваются паспорта или остальные документы
-
от і я про це!
-
звісно, що все писав, що треба два. За ним були люди й чув той же діалог...
-
Так а він писав при подачі що хоче залишити 1??
-
У мене чоловік на цьому тижні отримав паспорт (Чикаго), то там така бодалка була.. всякими способами виманювати дійсний паспорт, де візи. І питали... навіщо ж йому аж ДВА паспорти.
-
в більшості випадків так але потрібно буде змінити реєстрацію пізніше.
-
по закону ДВА закордонних паспорти. На питання навіщо (дивне в цілому питання), посилатись на закон і своє бажання.
-
лист звернення рекомендую писати. і зареєструвати. Вони зобов'язані реєструвати всі звернення й відповідати ПИСЬМОВО. Це якщо є сили та час бадатись.
-
Ооо це супер, дякую за відповідь💜
-
Звісно ні. Ви можете мати два діючих закордонних паспорта. Але якщо більше, то треба буде здати один. По крайній мірі так у Едмонтоні, за інші консульства потрібно уточнити.
-
дякую 💜 та я більше мала на увазі типу може почнуть питати 'а у вас ще 3 роки, вам нє паложено 😭'
-
Спіймати слот, мати оригінали та копії необхідних для подачі документів. Перелік є на сайті вибраного вами консульства.
-
а хто знає які зараз вимоги/підстави щоб зробити новий паспорт? в мене закінчується в 2027 але я хочу новий щоб на нього робити новмй ворк перміт. та і в цілому, щоб був
12 Jan 2024, 17:45
245010/438335
about a minute ago