PR CUAET
-
Можно 2 акккаунта. Мы по 2 программам шли и отменили один из кейсов когда по другому дело сильно продвинулось.
-
Ні Після military records request повна тиша Реквест був в кінці січня
-
Security not started Infosharing and criminality passed
-
Comprehensive?
-
Вітаю. В іншому чаті читала, що після Р1 був дозапит підтвердження отримання зп. Але це виключення із правил. В більшості вже дозапитів не буває. Це мій особистий аналіз таймлайнів на протязі 2х років.) Я теж вже тиждень чекаю Р2.
-
Якщо ви були в Європі, то могли й бути в Україні. В Україні на міграційному контролі зараз (вже декілька років) штамп в'їзду/виїзду не ставлять (ну, хіба що може які винятки) Офіцер, швидше за все не запросить нову довідку, якщо ви не покидали Канаду (бо тоді ви в Україні точно не були увесь цей час). І є більша ймовірність, що запросить довідку з України повторно, якщо ви були в Європі (оскільки не всі країни ставлять штамп про перетин кордону, то важко відслідковувати, де саме ви були)
-
Потрібні окремі аплікації на кожного. Можна всі з одного кабінету. Дитині в 10 років зазвичай ворк перміт не дають (могли бути винятки для українців з КУАЕТ), краще податися дитині на стаді перміт або ж візитор рекорд
-
ДОброго дня. Чи я правильно розумію, що якщо прийшов лист Portal 1 то вже ніяких дозапитів доків же не буде?
-
Так, головне мати візу. Але я не міграційний консультант. Врахуйте що можуть питати багато якщо до кінця вп залишиться мало часу на зворотньому вʼїзді. І паперовий вп з собою беріть.
-
Дякую. Вже вирішила лишити все,як є. В принципі на посаді educational assistant маю 31.5 годину на тиждень,що є фултайм,то не буду стрибати.
-
Онтаріо, 8 листопада - подача, 3 січня - біометрія, 23 серпня - eligibility, запит військової служби
-
Дякую.
-
На мою думку,як їм Апостиль перекладе - то це буде головним для WES.
-
Щоб зрозуміти як працює - ловити слоти ... Зайдіть на будь-яку іншу країну де зараз є вільні слоти - подивитися як це виглядає..
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, може хто стикався з такою ситуацією. Диплом двомовний. Транскрипція написання Прізвища в дипломі та в закордонному паспорті відрізняється. Як бути і чи пройде евалюація?
-
На сторінці у фейсбуці в консульства вся інформація...
-
Вітання, хтось має кейс з подачі документів на implied status після подачі на ПР по ukrainian family reunification?
-
Ну так в тому то і прикол, просто для Альберти це новий документ, а в інших провінціях вже живуть з цим
-
Не шукайте логіку там, де її нема) і карти розкласти не допоможе) ми не знаємо до кого ця справа попала і наскільки багато у нього роботи, у якому він настрої і т.д. А тепер ще уявіть наскільки можуть бути різні кейси у людей. Хтось мандрував півжиття і треба зробити запроси і перевірити кримінальну історію. А хтось просидів усе життя в одному селі і на одній роботі , зато багато дітей і їх інтереси перед усе. У когось і супровідного листа нема, а у когось і листи і ще папка доків. Так яку справу переглянуть скоріше?
-
А что в notes ?
12 Jan 2024, 17:45
245045/431160
2 minutes ago