PR CUAET
-
А вони якось розподіляють важливість справ після того як офіцер відкрив , бо є люди які подаються наприклад в одному місяці і комусь приходить Аіп через декілька тижнів чи місяців а дехто чекає дуже довго
-
Мы подавали 16 ноября.. АОРа до сих пор нет.
-
Подача была 16 Декабря. Аор ещё не получил :)
-
підкажіть це Едмонтон і ви ловили оновлюючи сторінку? соррі за тупі питання 😭
-
Привет, а когда вы подавались? Складывается такое впечатление, что наши дела в бумажных папках а не онлайн, и они все время ищут их, так как не знают у кого сегодня папка с делом на столе 🤔😆
-
Апдейт по довідці з Німеччини. Відправляв запит в кінці червня, сьогодні 23 серпня, отримав довідку. Відправляв звичайною доставкою через Canada post.
-
Всем привет, звонил несколько дней назад на горячую линию. Мою заявку не сразу нашли, объясняя тем, что офицер начал её проверять(Что-то новое). Может у кого-нибудь что-то подобное было?)
-
Вчора моїй знайомій прийшов портал 2, подача десь 25-26 жовтня
-
Доброго вечора, поділіться будь ласка посиланням як написати кризис форму ?
-
Дякую
-
Слоти почали викидати о 19.50. Я змогла зловити о 20.20
-
Так Він її відкрив Але можна ще довго чекати наступного етапу
-
Нагадайте будь ласка, досвід за кордоном рахується? Якщо теж самий нок
-
Тому, що зсилка зверху про заморожені ворк перміти про Монреаль. Хоча, по новинах говорили про весь квебек. Але там було саме про зменшення кількості робітників в принципі. Я не знаю чому ви тільки за Квебек сіті думаєте ) До речі, в новинах по Квебеку, в темі критики іміграціі - укаінці згадуються як першоджерело кризису )) що дуже не приємно чути
-
Сумніваюся, що вони її приберуть. Їм же краще так скорочувати
-
Вы не тешьте себя весь мир знает как работают украинцы. Теперь это и Канада узнает.
-
По ее можна, зарахується як канадський досвід
-
В Монреале? Не знаю я пишу о Квебек сити.поичем тут. Монреаль?
-
Школа в центрі. До нас ті, що на пілорамі не доізжають. Думаєте це іх стосується новий закон по обмеженню кількості тимчасових робітників в монреалі? Так, вони працюють на такій зарплаті причому не повний день. Насправді коли дивишся на деяких спочатку думаєш то бомж чи накроман. Канадцям не переливки.
-
Завтра всех берите на пидопаму особенно канадцев и американцев и китайцев покажут как надо лес пилить они выносливые ....или не лучше в дом престарелых за стариками убирать...как думаете за 17-20 дол.для них это нормальная зарплата?ну про полы мыть и детский садик убирать я промолчу.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago