PR CUAET
-
Огромное благодарю ❤️
-
Привіт:) скажіть будь ласка чи можу я виїзжати з Канади, наприклад у відпустку, якщо очікую на номінацію?
-
У мене така ж ситуація, FD 1 серпня, а картку до сих пір не відправили. Сьогодні подзвонила, сказали, що якщо картка не прийде до 13 вересня, то зателефонувати ще раз і вони відправлять якийсь запит 🤔
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка. Ситуація така. В березні 2024 подала заявку на Study permit. Біометрію дитина не сдавала (на той момент 2022р. не треба було здавати), та коли я подавала заявку не сплатила біометрію( тому, що не знала, що змінили вік здачі біометрії ). Прийшов дозапит на квитанцію з біометрії. Підкажіть будь ласка, як сплатити та записатись на біометрію? Який алгорітм дій? Буду всім вдячна за допомогу!
-
Нажмите на название ветки, зайдите в раздел ссылки, от листайте до первой в августе 2023 , нажмите и подержите секунду, появится меню показать в чате и вас отправит к первому сообщению
-
мій виготовлений 23, і він теж не попав в цю доставку, тому я не витримав і вчора замовив DHL
-
Я просто в шаленому відчаю!!!! Так вже це все задовбало, що немає сил терпіти. 8 місяців ловити ті кляті слоти, потім витримати знущання від віце консула, а тепер ще чекати, коли вони нарешті відправлять паспорти.
-
Не можу знайти третього, але ось вам точно двоє
-
Добрый день всем. Вопрос, как быстро CRA перечисляет детские бенефиты на директ дипозит? В личном кабинете увидела что деньги отправлены но на банкинг аккаунт не зачислены.
-
По ЕЕ треба тір мати 0-3 та проходити по доволі високим балам... То ж ви можете переглянути це
-
Як би за рік може бути більше годин, як я працюю по 40 годин, але так, вони зараховують тільки 30, навіть якщо ви там і 50 годин відпрацюєте)
-
Мабуть треба тільки там йти та питати. Всі пишуть різне
-
Цікаво. Це точна інформація? Мій паспорт виготовлено 16 липня, але не доставлено в консульство. Якщо дип.пошта доставлялася в кінці липня/початок серпня, то тоді чому немає паспорта?
-
Так, написано. Але віце консул чхати хотів на те, що там написано і йому потрібно id картка. А якщо немає, то документи не приймає.
-
Тобто,чекати на диппошту,ще місяць?
-
Дуже дивно
-
Я знаю ще мінімум трьох яким прийшло в Едмонтон по дим пошті
-
В Торонто прийшли паспорти 17 червня.
-
В групі тільки двоє людей, які подали від 1 по 10 квітня, що їм прийшли паспорти
-
Я конечно так и делаю , но боюсь пропустить важную информацию
12 Jan 2024, 17:45
245156/438512
3 minutes ago