PR CUAET
-
Мене збиває другий рядок .... чи можу я вчиться в яких-небудь трейдинг скіллс центрах, на 2,3 місяці .... Обмеження на роботу зняли, я зрозумів ... Але як з професійними курсами?
-
І великий лист про свою історію я правильно розумію потрібно теж приєднати в розділ до цієї форми?
-
Новий WP без обмежень. Очевидно, тому що в вас ще дійсний медогляд.
-
Прошу!) Я Вас розумію і повністю погоджуюсь.
-
В Едмонтон паспорти по дип пошті приходили в кінці липня/початок серпня
-
Я хотіла би попросити, якщо хтось пише про продовження WP, вказуйте провінцію, будь ласка. Мені здається від цього теж залежить
-
Капець, якби ж то так близько було кататись туди-сюди. Дякую за відповідь!
-
Прохання з такими питаннями звертатися до окремої гілки. Це гілка для АОС
-
Не знаю) може тут хто нещодавно отримував то можна вирахувати.
-
А я почту оповестил
-
Як я зрозуміла в квітні аж
-
А от цікаво,коли та пошта була останній раз?
-
Перша це новий ворк перміт, друга це старий ворк перміт
-
+1(888) 242-2100
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка ми отримали нові ворк перміти, я дивлюся вони виходить вже без обмежень? Або все одно треба знімати обмеження щоб можна було працювати з дітьми .... Так як дивлюся нові відрізняються від старих
-
Надеюсь, что и моя тоже))
-
Доброго дня. Підкажіть , будь ласка про фудбанкинг. Дякую
-
Да, так и не было ничего. Потому и звонила в начале января чтоб узнать, что аппликация в работе
-
Если мне не изменяет память, то вам как и мне не пришел email о том, что application successfully submitted, да?
-
✅️‼️Updatе 20 декабря - подача 23 августа - AOR and Biometric Letter Temporary AOR в начале января вызволила. П.с. две недели назад нашла ошибку в IMM 0008, случайно date of last entry написали 04.11 вместо 04.01. Дослала через вебформ исправленную версию. Но судя по всему ещё её не обработали
12 Jan 2024, 17:45
245215/429214
3 minutes ago