PR CUAET
-
Добрий вечір, таке запитання, чи обов’язково повинні бути кошти на рахунку коли я відправляю заявку на розгляд? І що буде, якщо я вкажу 0, я не пройду дальше?
-
Дуже дякую
-
Правильно :)
-
Я вірно зрозуміла короткі поїздки туристичні не враховуються, а тільки проживання в іншій країні?
-
Добрый вечер. Подскажите, пожалуйста, что указывать в IMM0008 на странице national identity document ребенку (8 лет, паспорта нет)?
-
Дякую
-
Стоит ли указывать в заявке на пиар в разделе «история образования» не оконченный коллеж , если закончил первый курс , но не осталось этому доказательств?
-
Просто укажите дату с какой жили в Украине до того как уехали в Канаду
-
Дякую Чи потрібно вказувати поїздку на 2 тижні закордон наприклад. Чи рахується проживання від певного часу чи статусу ? Підкажіть будь ласка
-
Я немаю можливість зробити онлайн. Я незнаю як правильно заповнити у формі період проживання в Україні. Це для заяви яку треба подати у Консульство. Дякую
-
Четверо. Да, сразу оплатили все включая биометрию.
-
Нет не надо
-
Доброго вечора!! Підкажіть будь ласка чи потрібно брати criminal record з Канади для аплікації PR, якщо знаходимся в Канаді більше ніж 6 міс?
-
Щиро дякую
-
Вітаю🥳 Багато людей у вашій аплікації? І ще цікавить, чи ви біометрію одразу оплачували?
-
Так
-
За вами сохраняется рабочее место. Все в порядке, подавайте
-
Так, три хвилини
-
Це схоже на самозайнятість. Брати реферал леттери від ваших контрагентів, акти виконаних робіт з печатями підписами контрагентів, візитки контрагентів, банківські виписки, установчі та регістраційні документи компанії що показують ваш зв'язок, налогові деклараціі, контракти з контрагентами. Окремо доведеться подумати як довести кількість пропрацьованих годин, зазвичай це в реферал летері написано
-
Поищите, пожалуйста, визитку. Буду очень признательна 😊
12 Jan 2024, 17:45
24529/474652
3 days ago