PR CUAET
-
Вітаю! Чи обов'язково знаходитись в Канаді при подачі на продовження work permit?
-
Можливо хтось подавав дитині на паспорт України , яка народжена тут в Канаді ? Дякую за відповідь ! Хочу дещо уточнити
-
Всем привет) подскажите пожалуйста мама живет в Украине я ей делаю визу гостевую , и пришло приглашение на биометрию, может ли она ее сдать в Молдове к примеру ?? Потому что по дням ожидания в Украине в 4 раза дольше ждать одобрение ((
-
Стосовно строків коли подаватися. З мого досвіду я очікувала ворк перміт 6 місяців і коли мій старий ворк перміт вже був майже expire, я повинна була продовжувати мою хелс карт, а саме писати на імейл. Вони продовжували хелс карт не до винесення рішення, а тільки на три місяці. Щоб ви мали на увазі це.
-
Можливо в когось була подібна ситуація. Потрібно донці 16 років робити новий закордонний паспорт. З України виїжала в 13 і не має внутрішнього паспорта( ід-картки). Чи виготовлять закордонний без цього документа? Чи потрібно летіти в Україну спочатку оформляти ід- карту?
-
Вітаю. Подала на продовження ворк перміту і після цього змінила адресу. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно заповнювати форму та повідомляти про зміну адреси?
-
Доброго ранку. Порадьте іміграційного консультанта чи адвоката з власного досвіду (Богдану не радьте,в неї місць вже нема)🙏
-
Ех,а самі казали,що пошта тепер кожні 1,5 міс
-
@OstapBosak Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка, чи можна виїхати до України на 3 місяці на лікування і повернутися назад до Канади? І чи будуть якісь проблеми з ворк пермітом та отриманням ПР? Та чи потрібно буде повторно проходити медичне обстеження в Канаді?
-
Добрий день. Намагалася знайти у пошуку, але повідомлень забагато. Прийшов дозапит на мілітарі для батьків. Їм 71 і 72 роки, ніколи не служили - навчалися у вищі. Тато навіть не впевнений, що у нього є воєнних, а якщо і є, то десь в Україні. Чи хтось знає, де можна взяти якийсь документ, підтверджуючий, що він не служив? Може через дію, чи резерв+, чи консульство? Буду дуже вдячна за пораду