PR CUAET
-
Точно треба заповнювати всім хто працював на держ посадах, можна дивитись канадські трактовки хто такі держ посадовці, якщо є сумніви. Зразка не бачила, мені здається це не так часто люди заповнюють. Спробуйте відповідати по порядку, там наче запитання всі доволі нескладні, дати, посади і тд. Так, обов’язково одразу заповнюйте, не приховуйте цю інформацію.
-
t.me/prcuaet/47654/235519
-
Вам в гілку Федеральний рівень
-
Так я і писала за англійську/французьку, мови IRCC. Зараз більшість розуміє одну з цих мов і проблем прочитати інструкції на сайті немає. Проблеми зазвичай з нюансами, трактовками. В нашій групі мені здається класне комʼюніті ждунів, я точно ніяк не одна допомагаю, в нас є старожили і новенькі хто відповідає, ділиться деталями своїх справ. Це дійсно велика допомога всім хто чекає. Просто прохання не порушувати правила, вони чесно абсолютно не жорсткі, єдині обмеження лише на рекламу інших сервісів/груп.
-
Извините за языковой барьер. Но после 20 лет в Канаде у меня есть какие языки учить , это французский и английский находясь в Канаде. А мову я понимаю НО не пишу и не говорю. И знание языка любого это престиж. Не все говорят или понимают 5 языков. Вы большая умничка что отвечаете на вопросы. Но при таких условиях группы так может случится что вы единственная будите помогать . Уже страшно что-то писать или публиковать фото или помогать. Вам большое спасибо за помощь нашим украинцам. Но вам было бы проще если все будут вместе друг другу помогать. Мой случай когда вы меня забанили за фото которые я прикрепила для помощи
-
Трекер не працює вже кілька місяців + я тільки через місяць після аор змогла там зареєструватися, але толку з нього було нуль, все через gckey мені приходило і оновлювалося
-
Є пошук, як вірно вам підказали, мінімум разів 20 ця інформація в чаті була. Я зараз продублювала прикріпила це повідомлення t.me/prcuaet/1783/281143 Щодо «незрозумілих» правил - людина скинула посилання на іншу групу, це заборонено і необхідності в цьому не було. Варто або допомагати нормально, або не робити цього. Те що ви перестали допомагати - ваша особиста справа, я особисто витрачаю на цей чат мінімум годину кожен день, відповідаю на одні і ті самі запитання, видаляю ботів, переношу людей у відповідні гілки щоб не було бардаку. І не прошу за це подяки, але як мінімум можна мати повагу до волонтерів і власника чату який створив правила. Ну а мову знати давним давно вже не екзотика. Ми не з безлюдних островів всі приїхали.
-
У кого заявку рассматривает офис винипега ? Нашел вот такой пост ,что он довольно медленный у меня приерайв висит с конца апреля а подавались 3 декабря на фед уровень . www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/winnipeg-is-worst-visa-office.740035/
-
Ох, сподіваюсь це дійсно в них проблеми, а не в мене 😂
-
Вот сейчас только админ добавил в закрепленные 🤣, а писали ищите в закрепленных
-
Вибачте, що мучаю питаннями. Я тут ще спробувала перевірити статус заявки по цьому лінку, а воно мені видає помилку. Пише що або дані не вірні (5 раз перевірила - вірні), або моя заявка ще не в системі. Чи може таке бути? Як заявка може бути не в системі, якщо вже номер AOR прислали? Це ж як раз і є номер в їх системі.... в мене вже панічна атака 🤯 ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register