PR CUAET
-
У кого заявку рассматривает офис винипега ? Нашел вот такой пост ,что он довольно медленный у меня приерайв висит с конца апреля а подавались 3 декабря на фед уровень . www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/threads/winnipeg-is-worst-visa-office.740035/
-
Ох, сподіваюсь це дійсно в них проблеми, а не в мене 😂
-
Вот сейчас только админ добавил в закрепленные 🤣, а писали ищите в закрепленных
-
Вибачте, що мучаю питаннями. Я тут ще спробувала перевірити статус заявки по цьому лінку, а воно мені видає помилку. Пише що або дані не вірні (5 раз перевірила - вірні), або моя заявка ще не в системі. Чи може таке бути? Як заявка може бути не в системі, якщо вже номер AOR прислали? Це ж як раз і є номер в їх системі.... в мене вже панічна атака 🤯 ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії переносимо в гілку «Федеральний етап» або будуть видалятися Дякуємо
-
Ось ці форми
-
Я понимаю что классная. Но не все знают. Я тоже перестала помогать в группе из за этих не понятных правил группы. При том что я знаю язык . Знаю всё как оформлять
-
Пошук 🔍 Класна функція, рекомендую)
-
Извините а в закреплены ни каких телефонов нет. Получается где искать?
-
дякую!
-
підкажіть, а що ви обирали як Type of application/enquiry (required) ? Там в випадаючому списку немає нічого за біометрію