PR CUAET
-
Дякую!
-
Добрий день! Скільки часу займає переказ коштів з FHSA для драфт чеку в межаш одного банку ? У нас CIBC. І якщо ми не встигнемо їх зняти, чи можна буде перевести на інший інвестиційний рахунок? Чи буде податкова знижка в такому разі? Складається, така ситуація, що можливо не стиснемо перевести кошти з FHSa на остновний рахунок
-
З власного досвіду можу сказати, що як рік пройшов в акаунті змінилося що знову треба платити. В мене був лист про надання можливості обрати найближчу дату, але так як я оформила нову DS160 в іншій країні і отримала вже візу, мені не довелось цим скористатися.
-
Вночі прийшов номер ) підкажіть, якщо знаєте, чи всім разом з номером приходить запит на біометрію? Бо чула що наче всім, але мені тільки номер прийшов
-
Доброго ранку! Отримала нарешті лист з Application No (подача по AOS була). Знайомі казали, що їм відразу з номером приходив і запит на біометрію. Але в мене в листі тільки про номер інформація. Це нормально? Ще в когось так було?
-
Тю так, так в любом случае хорошо, что пришло. Знак что всё движется в нужном направлении. Просто разные офисы присылают его на разных этапах. Вроде только Etobicoke в самом конце присылает
-
Спробуйте написати лист про термінову зустріч і як причину вкажіть, що термін оплати спливає. Можливо допоможе! Ми так писали, в терміновій зустрічі відмовили, але через місяць прийшов лист щоб вибрали найближчі дати.
-
Завтра 2 місяці як цей лист прийшов і поки що тиша
-
А ви вмієте підбадьорити😅