Всім доброго дня!
Мене тут більшість вже напевно знає (вже давно перевалило за 10,000 повідомлень від мене в цьому чаті).
Остап Босак, RCIC (License #R707276). Член Канадської асоціації професійних імміграційних консультантів (CAPIC) та Скарбник Асоціації українських канадських імміграційних консультантів (RCIC-UA).
З питаннями імміграції працюю з 2016го року. Спочатку як представник роботодавця з процесами LMIA + Work Permit + PNP and PR для наших працівників, і з 2021го активно під власною ліцензією для зовнішніх клієнтів.
На сьогодні практично виключно займаюся Українськими клієнтами. Веду практично будь які типи кейсів включаючи провінційні програми всіх провінцій (окрім Квебек), Українська програма, гуманітарна програма, різноманітні спонсорства, Експресс Ентрі та інші федеральні програми, LMIA, візи, робочі та студентські дозволи, тощо.
Зараз на жаль часто приходиться займатися відновленням статусів, та TRP, через проблеми з паспортами в Українців.
Якщо вам потрібна допомога в питаннях імміграції, на консультацію можна записатися тут: calendly.com/bosakimmigration
Надаю як короткі консультації, так і повний підбір стратегії отримання ПР для вашої сім'ї. Є можливість записатися на термінову консультацію, чи консультацію в після робочий або вихідний час. Якщо ви самі займаєтеся своєю подачею на ПР, проте хотіли б отримати професійну перевірку вашого порталу перед подачею, записатися можна по тому ж лінку вище.
Ширший список програм з якими я працюю, та приблизний порядок ціни супроводу можна знайти в тут:
t.me/ImmigrationAnswersBot
Всім ПРу :)