PR CUAET
-
Мались на увазі україномовні, що можуть засвідчити українською мовою доручення. Такі є. Я особисто знаю 2
-
Я робила в Калгарі
-
🌍Із вересня "Укрпошта" доставлятиме українські закордонні паспорти по всьому світу за $6. Наразі така послуга коштує $70–100+. Спершу документ виготовлятимуть в Україні, а потім відправлятимуть на адресу дипломатичні установи в тій країні, де замовили паспорт. 💰Оплатити ж доставку українці зможуть на сайті "Укрпошти", використовуючи технологію електронної марки з QR-кодом.
-
Може кому цікаво, то після дозапросу на мілітарі рекорд чекав відповідь 3 місяці 😒 нічого не добавляв окрім пояснювального листа, що в мене нічого немає і я не служив у війську, а тільки медогляд проходив в 9 класі.. Тепер новий дозапрос бо не співпадає анкета з подорожами коли подавався на візу… Знову чекати походу три місяці на відповідь🫤
-
Скажіть , будь ласка, дитині 4 роки, термін дії паспорту закінчується в жовтні, поки що плануємо продовжити в консульстві Едмонтон. Візу малечі теж відповідно потрібно поновлювати на основі наших віз. Чи можете підказати, які наші дії? Чи поставлять візу у продовжений паспорт? На новий паспорт ніяк не можемо спіймати слот.
-
Sunwing, але зараз там напевно найвищі ціни
-
Так, просто підходите до віконечка. Приймають в порядку живої черги. Проте майте на увазі, оригінали документів забирають, плюс Ви повинні принести копії всіх документів, та ще заяву роздруковану. Сервіс такий тепер, вони нічого не друкують і не ксерять.
-
Коли ви отримали WP? Якщо пізніше 07.2023, тоді вам потрібен SP
-
Всім привіт. Може хтось володіє інформацією... Підкажіть, будь ласка, хорошу логістичну компанію, яка займається відправкою вантажів (100-1000 кг) з України до Канади. Дякую!
-
Всім привіт. Може хтось володіє інформацією... Підкажіть, будь ласка, хорошу логістичну компанію, яка займається відправкою вантажів (100-1000 кг) з України до Канади. Дякую!
-
Підкажіть будь ласка, може в когось вийшло роздрукувати Application form… в ПДФ пустий листочек … а треба обов’язково якось роздрукувати 🤷🏻♀️