PR CUAET
-
От, як тут не зійти з розуму 🤦🏻♀️…. Якщо офіційно такий статус в країні, як можна обмежити в 14 знаків… Капец, що ж писати… 😢
-
Дякую. Скорочення роблю, маю надію що то нормально все буде. Додавати літери там немає такого .
-
Або логічні скорочення, або додавати letter of explanation
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, коли заповнювали анкету на PR, назва моєї спеціальності чи вузу велика, а там дурне обмеження в 27знаків… що робити в такій ситуації, бо далі не пропустить система 🤦🏻♀️
-
Просто прелестно) Вы пиар за 6 месяцев уже сейчас получили, заехав по CUAET? И успели подать родителей до окончания этой программы. А если 2 - 2,5 года ждали, успели бы? Нет. И зная что родители потеряют эту возможность тоже такие советы раздавали? Или легко давать советы когда тебя уже нигде не жмёт. Ни сроки, ни деньги за интернешенал контракты, ни работа где нет допуска к проф.экзаменам без пиар. У самого же все гуд, а интересы других не более чем флуд.
-
Я вам сейчас в личку кину, как у меня получилось
-
Там де і ви зробили аппоінтмент на SE Service Canada
-
Ми там також здавали
-
Дякую
-
Якщо ви в Україну не поверталися, нова довідка не потрібно і продовжувати також
-
Дякую
-
Добрий вечір,може хтось може допомогти знайти курси англійської в Калгарі,початковий рівень Дякую
-
Читала на офіційному сайті, що чоловіки призовного віку мають особисто приходити в консульство.
-
Ліпше вже тоді 10ки Більше бал буде
-
Я електришн апрентіс. ЛІМА, на жаль, не мій випадок. Канадський досвід 2 роки і 9999 - це ціль до якої іду)) потихеньку.
-
Первый день скачал с дии и через 2 дня получил уже перевод дистанционно. Не понимаю зачем обращаться в какие-то сервисы для получения справки.