PR CUAET
-
Так, само припускаємо, працюємо.
-
Вітаю! Бачу, що всі пишуть офіс, який розглядає етапи заявки.В мене спочатку приходили листи з Sydney. Але я не можу зрозуміти звідкіля мені прийшов Р1. Підпису не було. Можливо хтось взнає офіс по електронній адресі? Буду вдячна за допомогу. [email protected]
-
Я за вас щиро рада 😌
-
Процедура буде така сама, як подання на новий. На основі ворк пермітів батьків. Можуть знадобитися ще документи від школи, які вони не завжди видають; можуть відмовити, особливо молодшій дитині, бо загалом стаді перміти - це для international student. Якщо дійсно дуже хочете, почитайте досвід людей, як саме вони робили. Можете звернутися в організації, що працюють з іммігрантами, там вам можуть допомогти. Також враховуйте, що у деяких провінціях зі стаді пермітом доведеться сплачувати за медичне страхування.
-
вже схоже немає
-
Один день,мощно
-
Я цього незнала, дуже переймалася за свій паспорт. Він майже рік був просрочений
-
бесплатно только тем, кто делал визу cuaet. кто делал турвизу уже после того, как закрыли подачу на cuaet виза, т.е. после 15 июля 2023 года или кто влетал потом со старой визой, полученной ранее в 2020 году, например, или вообще влетал без визы с безвизовым паспортом и все это после июля 2023, тот мог податься все равно податься на wp, но надо было платить 255$
-
Гадаю це корисна інфа , якщо є питання відповім.Дякую.
-
Доброго вечора .Сьогодні була у Оттаві продляла паспорт дитини і свій просрочений також.Є дуже корисна інформація.Всі продлювання паспортів для громадян України безкоштовні , не має різниці який вік і одноразові на 4 роки.