PR CUAET
-
З того, що змогла дізнатись: Стаді перміт не допоможе Вам отримати для дітей SIN, оскільки у стаді пермітах для школярів не пишуть фразу про те, що можна працювати. Для цього треба діям work permit, який можна отримати з 14 років на строк дії батьківських пермітів, якщо батьки працюють.
-
Дуже вас розумію бо маю 2 х студентів.
-
Мне кажется на звонки только индусов и набирают 😂 За много лет проживания в Канаде все никак не привыкну к этому)))
-
Вы не правы. Сначала он сказал что заново делать но и сказал что проверит и когда проверил нашел запись что аппликация найдена. Но мы делали поиск с мая
-
Не знаю как у них там работается всё это
-
Не зовсім. Монреаль метрополітен ареа
-
То вам виходить на цей раз толковий агент попався десь таки він найшов в своїй системі скриту аплікацію😆😉
-
Громадянство - це взагалі немає ніякого відношення. Тут питання стоїть більше в міс репрезентації. Якщо можна довести що у вас не було намірів проживати в тій провінції то вилучаю що ви неправомірно отримали номінацію. Проте якщо ви по факту в тій провінції кілька років прожили поки всі ці процедури проходили то доказати це надзвичайно складно. Такі прецеденти дійсно бували і доказати це намагалися і в тому числі номінації забирали. Проте в більшості випадків судові справи по цих процесах провінція програє. Це не відміняє етичної частини цього питання. Якщо ви берете номінацію провінції і покидаєте її відразу після отримання статусу, ви створюєте шкоду економічної соціальної цій провінції. Тому що вони якраз і мають простіші способи міграції тому що вони намагаються заохотити людей приїжджати до них жити розвивати їхню економіку і створювати тут сім'ї. Проте якщо ви захочете переїхати коли ви вже маєте статус постійного резидента заборонити вам це ніхто не має права. До вас застосовується хартія прав людини в Канаді одним з п'яти основних прав в нас там є якраз право мобільності. Це право означає що ви маєте право і жити і працювати в будь-якій провінції включаючи Квебек
-
Нет. Сказали покаместь в базу заносят. Но мамы аппликация я имела давно временный номер временный сказали что уже у офицера он занимается аппликацией. Подача была 26 декабря.
-
Звонила сегодня. Спасибо вам большое 🙏
-
Вітаю. Я хочу до свого цього списку 15 пунктом додати (сама не можу редагувати) ось цей сайт, ну це просто пушка та бомба 💣💥🧨: fr.youglish.com/french Суть в чому: ви вбиваєте французькою будь-яке слово / вираз в search bar. Цей сайт у відповідь пошукає всі відео на ютубі та підгрузить вам їх у потрібну секунду. Нажимаєте play і прослуховуєте те конкретне слово, яке шукали, в контексті 💫✨
-
Я дуже рада за вас! Слава Богу!!!!♥️🙏це ви знову дзвонили до них , чи вам написали ?
-
Доброго дня! Можливо є хтось в чаті, хто нещодавно подавав документи на громадянство дитині в Едмонтоні? Можна в будь-який день і час в порядку живої черги їхати ?
-
Нет, сказали типо в систему вносят.