PR CUAET
-
Нет. Сказали покаместь в базу заносят. Но мамы аппликация я имела давно временный номер временный сказали что уже у офицера он занимается аппликацией. Подача была 26 декабря.
-
Звонила сегодня. Спасибо вам большое 🙏
-
Вітаю. Я хочу до свого цього списку 15 пунктом додати (сама не можу редагувати) ось цей сайт, ну це просто пушка та бомба 💣💥🧨: fr.youglish.com/french Суть в чому: ви вбиваєте французькою будь-яке слово / вираз в search bar. Цей сайт у відповідь пошукає всі відео на ютубі та підгрузить вам їх у потрібну секунду. Нажимаєте play і прослуховуєте те конкретне слово, яке шукали, в контексті 💫✨
-
Я дуже рада за вас! Слава Богу!!!!♥️🙏це ви знову дзвонили до них , чи вам написали ?
-
Доброго дня! Можливо є хтось в чаті, хто нещодавно подавав документи на громадянство дитині в Едмонтоні? Можна в будь-який день і час в порядку живої черги їхати ?
-
Нет, сказали типо в систему вносят.
-
Капец((( короче я быстрее просто переведу справку из дии …
-
Спасибо вам большое 🙏
-
НАШЛИ НАШУ АППЛИКАЦИЮ. Подача 28 января. С мая месяца делаем поиск . Депутат тоже звонил. Последняя запись в досье что Niagara foolle immigration. Подтвердили что аппликация есть. Сейчас её взяли в разработку. Номер АОР не дали. Сначала он хотел нам сказать что делать заново. Но проверив досье поиска нашел эту запись
-
Спасибо🙏🏻
-
Строк отримання ПР за 2,чи 2.5 можливо і нормально ( я на свій очікувала набато більше)але не є нормально , що пропадають аплікаціі і форми в аплікаціях і виникає питання чому їх агенти небачать і нормально в такому випадку переживати . Всі хочуть отримати PR а програма скоро закривається і не хочеться чогось пропустити в своїй подачі … коли я дзвонила в IRCC , у мене наприклад агент не бачить форми , що я являюсь репресентетів своїх батьків , i навіть не хотіли розмовляти зі мною, а я коли заходжу в аплікацію то бачу цю форму🤷♀️… і теж вже в очікуванні АОR 8 міс , і не зрозуміло чи є в них аплікація чи ні🤯…у них система глючить а люди від цього страждають або друга причина -не досвідчені агенти , не правильно відповідають, а люди переживають із за цього🤔
-
Можливо вашим батькам і вам все одно коли вони отримають ПР, але є ті для кого строки важливі. Наприклад, мені с чоловіком достатньо того, що дали можливість отримання WP ще на 3 роки, але для нашої доньки і нас, так як ми платимо за навчання, очікування коштує дуже дорого, а саме за навчання 32000 або 11000, різниця дуже велика. В нашому випадку щоб навчалася донька в 3 рази дешевше достатньо еліджибіліті, який ми вже чекаємо 9 місяців. А якби я подавала свою маму, яка зараз живе в Україні, то це ПР було б, чого не отримати його раз є така можливість, в такій ситуації ми чекали б і 2-3-4…роки нічого не маючи проти. Я це написала, щоб ви зрозуміли, що у всіх є свої обставини, і якщо для одних строки не важливі, то для інших можуть бути надзвичайно важливими. Тому відносимося з повагою до всіх, будь ласка!