PR CUAET
-
Добрий вечір. Питання щодо молодіжних організацій. Хтось вказував Комсомолів та інше для батьків? Дякую!
-
Підкажіть у мене закінчилася віза влітку я тільки зробив новий паспорт як подаватись на нову візу? Дякую. Workpemit дійсний.
-
В когось була технічна помилка при заповненні форми на PR після отримання ITA? Скільки десь зайняло очікування відповіді після того, як натиснули Report a Technical issue?
-
@MasAnna добрий вечір, підкажіть ви додавали drivers license мами ?
-
Там , де треба вказувати на українській, пишіть українською)
-
У вас це питають? Я у мобільному натиснула довідка, повна, для імміграції все. Через хвилину отримала.
-
Дякую
-
Поділюся і я!!! 7 листопада в 18.00 відправила аплікацію 8 листопада в 10.00 - номінація
-
Дякуємо😊. Я і чоловік, подавалися через мене, NOC 63200. 26 жовтня заявку взяли до розгляду та затребували ще дослати один paystup та форму T4 за 2022 рік, також надіслали повідомлення роботодавцю. Він був у відпустці, тож надав відповідь 7 листопада, відповідно сьогодні зранку отримали номінацію.
-
Подскажите пожалуйста в травэл форме 5562 надо писать имя на английском и на украинском? Ivanov/Iванов ? Так? Спасибо.
-
Спасибо большое 🙏
-
Так, там дають коробку в ставлять в секцію і дають ключик, як в укр супермаркеті
-
Якщо вказуєте український внутрішній то потрібно перекладати та прикріплювати до заявки. Багато хто не вказує саме з цих причин
-
Чи є можливість десь залишити свій телефон на сумку, якщо я одна поїду здавати без супроводжуючого ?
-
Скажите пожалуйста а если указывать Украинский внутренний паспорт, его тоже надо переводить и сканировать? Или только загран паспорт? Спасибо
-
Доброго вечора, в анкеті про довідку про несудимість з України в місці період проживання в Україні вказувати з самого народження? Дякую
-
Див закріплені повідомлення, там є перелік організацій
-
Півроку мало буде для Canadian experience class, хіба по federal skilled worker. Англійська 9999 і більше, 3 роки закордонного досвіду, магістр, до 33 роки. Можна оцінити бали на express entry calculator, шанси від 480 балів.
-
А якщо є напрацьовані години по Express Entry є сенс спробувати?
-
Я головний аплікант на отримання пр (номінацію по AOS отримала пару днів тому) зараз планую подавати на федеральний рівень та я вагітна і вже скоро починаю Maternity leave. Тобто payslip отримувати вже не буду тільки EI. Отже питання таке чи може це якось вплинути на мою подачу отримання PR? Буду вдячна за інформацію
12 Jan 2024, 17:45
24577/474652
3 days ago