PR CUAET
-
А коли ви відправляли та коли отримали? Бо відправила у травні.. та ось думаю що не дочекаюсь вже та просто зроблю переклад
-
Добрий день!підкажіть будь ласка що писати там де рисочки в заяві DHL?
-
Я сабмітила 27 квітня, досі тиша :(
-
Так, якщо вони знаходять роботодавця зі LMIA, отримають від нього джоб офер, то зможуть податися на закритий ворк перміт І це дійсно працює. В мене друг в чоловіка (не з України) так у минулому році в Канаду приїхав, отримав Ворк перміт, потім перевіз сюди усю сім'ю на основі свого ворк перміту
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, може в когось була подібна ситуація, мама приїхала 08.03.24 по візітор візі( я думала, що в неї супер віза батьків, тому що саме на неї подавали, але виявилось, що в неї звичайна візітор). Ми подали їй на ворк перміт 15.03 і досі немає відповіді,тільки сабмішн, що заявка прийнята, а по закону вона має покинути Канаду після 6місяців прибування, тобто вже 8.09.24. Підкажіть будь ласка, що можна зробити в цьому випадку?
-
Я ніде не вказувала за строки і ніде не писала що мені потрібно дати пр за півроку. Я чекаю аор 9-й міс, мою заявку пропустили і пішли давати далі аор і запити на біо. А так як останнім часом все більше людей відписуються що мають проблеми з аплікаціями, я і підняла це питання. Я з аор і розумінням того що мою заявку бачать, вона не "пуста" готова чекати. І звертатися до спілки не з проханням - порішайте щоб завтра всі отримали пр, а пояснити ситуацію з якою ми зіштовхнулися
-
Ніхто не забороняє звертатись хоч до самого Бога. Просто паніка не зрозуміла. Строк отримання PR 2-2.5 роки це нормально, чого Українці вирішили, що їм повинні дати PR за півроку. Тим паче зараз дали можливість продовжити WP ще на 3 роки. Хейти бо замість корисної інформації купа флуду
-
Дуже дякую, бо якось не дуже в це вникала👌🏻
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Тільки до дип установи
-
І чи Dhl доставляє до шип установи чи додому?
-
Скажіть, будь ласка, як можна замовити цю славнозвісну доставку DHL, де про це почитати/замовити, ткніть носом, будь ласка
-
Попробуйте позвонить через пару дней. Как идея - по факту вам не надо подавать новую заявку. Заявка есть в системе. Хоть и пустая по их мнению (такое вообще возможно- можно нажать сабмит не добавив никакой информации и никаких обязательных документов и система не покажет ошибку - эти поля обязательны, я не помню?). Временный номер есть. Отправьте им весь пакет через веб форму с объяснением что у них глюк в системе пусть добавляют. Прикрепите скриншот вашего профайла где написано что все там есть.