PR CUAET
-
Дуже дякую, бо якось не дуже в це вникала👌🏻
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavlennya-za-kordon-pasporta-oformlenogo-v-ukrayini
-
Тільки до дип установи
-
І чи Dhl доставляє до шип установи чи додому?
-
Скажіть, будь ласка, як можна замовити цю славнозвісну доставку DHL, де про це почитати/замовити, ткніть носом, будь ласка
-
Попробуйте позвонить через пару дней. Как идея - по факту вам не надо подавать новую заявку. Заявка есть в системе. Хоть и пустая по их мнению (такое вообще возможно- можно нажать сабмит не добавив никакой информации и никаких обязательных документов и система не покажет ошибку - эти поля обязательны, я не помню?). Временный номер есть. Отправьте им весь пакет через веб форму с объяснением что у них глюк в системе пусть добавляют. Прикрепите скриншот вашего профайла где написано что все там есть.
-
а на картку Wise вийде кинути долар із валютноі моно?? ніби ж України Вайз не дає переводити.
-
Ви ж пишете, що візи не було. Що при подачі на візу за програмою КУАЕТ була відмова, бо не здав біометрію. Тобто, це вже друга відмова у візі. Можу помилятися, але після двох відмов дуууже великі шанси, що знову відмовлять. Вам краще звернутися до міграційного адвоката. Тоді шанси на візу будуть кращі.
-
У моєї дитини (11 років) стаді перміт і в нього немає Sin, при отриманні нами sіn number ми питалися за дитину, сказали, що йому не потрібно.
-
Кажется, когда пришёл ответ отказ на куаету по причине не здачи биометрии, я писала что человек работал без выходных по контракту и не имел право уезжать чтобы задать биометрию . Но ответили что всё, заявка закрыта, типа такого. Но я перепроверю сегодня.