PR CUAET
-
Кажется, когда пришёл ответ отказ на куаету по причине не здачи биометрии, я писала что человек работал без выходных по контракту и не имел право уезжать чтобы задать биометрию . Но ответили что всё, заявка закрыта, типа такого. Но я перепроверю сегодня.
-
На работі дуже важко іноді зайти в телеграм, а потім іноді знайти себе в групі коли відмічають )))) Вибачаюсь що згубив. Саме так в них щось не робило і по суті вони не мали мождивість зайти до файлу. Але після обіду я отримав стандартну відповідь)))
-
Зрозуміло, дякую!
-
Якщо в статусі вже стоїть виготовлено, але не доставлено, то вже можна замовляти доставку? Чи це раніше треба було робити?
-
Не знаю відповідь на ваше питання. Він давно інвалід і проходив в тцк , чи як там , огляд що він не придатний ще в 2014, потім після повномасштабного вторгнення перебуваючи в окупації в нас орки понищили всі документи і щоб виїхати за кордон ще раз проходив, всі медкомісії в 2022 році відновлював документи . Ще раз отримав все , що він не придатний і в цьому році просто онлайн все підтягнув в той Резерв+ та й все .
-
Підкажіть, будь ласка, на якому етапі і як замовити доставку ДХЛ?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка якщо хто знає інформацію. Маю ворк перміт та працюю,подалась на навчання (медсестра молодша)і школа вимагає перміт на навчання і CAQ.якщо я подам запит на навчання чи зможу я з ним і працювати далі?(Монреаль,Квебек)
-
Щиро вітаю Вас!
-
Доброго дня, всім, я дуже перепрошую, я розумію що тут обговорюються інші запитання. Але в мене таке, може хтось може підказати як можна відправити документи з Канади до України, щоб вони дійшли і ніде не пропали, це ворк і айді.
-
!Update! Подача - 28.10.2023 AOR+Биометрия - 7.11.2023 Медицина - 23.11.2023 Reason for decision letter - 28.02.2024 Portal 1 - 6.08.2024 Portal 2 - 22.08.2024
-
-
Вониж не тільки українцям прикрутили А всім овп крім пострадюетів і бріджингів