PR CUAET
-
анкеты cuaet удалялись системой самостоятельно. вдруг. просто так. аппликант узнавал, когда видел, что анкета в кабинете в статусе withdrawal. это не совсем 'пустая' анкета, но тоже неприятный баг системы. выход был: делать новую анкету был период пару дней, когда в личном кабинете анкеты на визу полностью исчезал, но это глюк на стороне пользователя, из системы они не пропадали. когда баг устранили, то пользователь их мог видеть снова.
-
В мене є надія що аплікації на місці, просто оператори кол центру не дуже орієнтуються в системі, яка може бути дуже і дуже заплутана. І до того ж мати глюки, якісь релізи посеред дня без попереджень і тд. І тому і не бачать аплікацію, хоча вона на місці. Але я розділяю ваш консерн, хотілось би бути впевненим що не буде пригод, а тільки очікування по черзі.
-
Ну прям звірі модератори 😅не ходи дивиться) Пані яка піднімала питання звернення кілька місяців тому «захейтили», бо там була риторика в стилі «нам винні надати ПР за місяць часу і чекати то не для нас». А невідомі пригоди з аплікаціями, які то пропадають то знаходяться дійсно бентежать всіх. Я чесно кажучи вперше про такі випадки чую, мається на увазі для інших програм не стикалась з таким. Було б добре почути коментарі консультантів, в яких більше досвіду.
-
В мене питали для дитини 11 років
-
З телефону через chrome о 6:04
-
Терміново формуємо батьківський комітет 😁
-
А навіщо?
-
Не здивуюсь якщо Ваш коментар видалять модератори. Або захейтять. Нажаль для більші т обирає мовчати(
-
Подати документи на паспорт можна, а перенаправити в Канаду складно. Бо, виготовлений паспорт їде туди де замовили (3 місяця), потім повертається в Україну (ще три місяці), потім їм треба писати клопотання про нову адресу доставки (посольство). І чекати ще мінімум місяць...
-
Доброго дня еміграційний консультант запросив переклад документу з Резерв+. Де це можна зробити швидко та дешевше ніж 60 баксів? Торонто Етобіко
-
Так. Хочу підняти питання для обговорення. Одного разу одна з учасниць нашої групи пропонувала звернутися до української спілки, але отримала кучу хейту. Спробую і я ))))Наразі ситуація тривожна я б сказала, особливо для тих, кого пропустили з аор і запитом на біо. На протязі декількох днів ми отримуємо новини про загублені або як сьогодні "пусті" аплікації. Програма скоро закінчиться а скільки ще таких косяків вилізе - не зрозуміло., тим паче як бачимо, ні звернення до депутатів ні веб форми поки не допомагають. Можливо все таки прийшов час звернутися до спілки і попросити допомоги. Все можна зробити дуже грамотно, без звинувачень і претензій, подякувати за їх допомогу і розписати конкретні випадки таких "косяків". Що скажете? Пане Остапе @OstapBosak , хотілося б також почути Вашу експертну думку з цього приводу.