PR CUAET
-
Терміново формуємо батьківський комітет 😁
-
А навіщо?
-
Не здивуюсь якщо Ваш коментар видалять модератори. Або захейтять. Нажаль для більші т обирає мовчати(
-
Подати документи на паспорт можна, а перенаправити в Канаду складно. Бо, виготовлений паспорт їде туди де замовили (3 місяця), потім повертається в Україну (ще три місяці), потім їм треба писати клопотання про нову адресу доставки (посольство). І чекати ще мінімум місяць...
-
Доброго дня еміграційний консультант запросив переклад документу з Резерв+. Де це можна зробити швидко та дешевше ніж 60 баксів? Торонто Етобіко
-
Так. Хочу підняти питання для обговорення. Одного разу одна з учасниць нашої групи пропонувала звернутися до української спілки, але отримала кучу хейту. Спробую і я ))))Наразі ситуація тривожна я б сказала, особливо для тих, кого пропустили з аор і запитом на біо. На протязі декількох днів ми отримуємо новини про загублені або як сьогодні "пусті" аплікації. Програма скоро закінчиться а скільки ще таких косяків вилізе - не зрозуміло., тим паче як бачимо, ні звернення до депутатів ні веб форми поки не допомагають. Можливо все таки прийшов час звернутися до спілки і попросити допомоги. Все можна зробити дуже грамотно, без звинувачень і претензій, подякувати за їх допомогу і розписати конкретні випадки таких "косяків". Що скажете? Пане Остапе @OstapBosak , хотілося б також почути Вашу експертну думку з цього приводу.
-
Нарешті 🥳
-
Мы Квебек
-
Нет аор, только временный номер
-
Доброго дня, в мене є питання. Чи потрібно підтверджувати наявність грошей на рахунку під час подачі заявки на отримання дозволу на навчання за умови, що продовжили терміни на подачу Study Permits для українців, які приїхали до 31 березня 2024?
-
Автор назви @YuFox