Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t74930905T Offline
    t74930905T Offline
    Natalia Rudiuk
    wrote on last edited by
    У нас так само.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141375295T Offline
    t1141375295T Offline
    Небо тебя поймет🛫🛫🛫☁☁☁☁ Donets
    wrote on last edited by
    Мене взагалі дивує що всі нормально відносяться до цієї м'ясні, всіх все влаштовує
    1 Reply Last reply
    0
  • t685649351T Offline
    t685649351T Offline
    IRYNA
    wrote on last edited by
    🤬Ми пів року вже ловим всією родиною, і в Канаді,і родичі в Україні! Жах.😢
    1 Reply Last reply
    0
  • t74930905T Offline
    t74930905T Offline
    Natalia Rudiuk
    wrote on last edited by
    Подавались 25.11.23 с Оттавы. Тоже получили письмо, что все ок и потом тишина до сегодняшнего дня
    1 Reply Last reply
    0
  • t363217905T Offline
    t363217905T Offline
    svetlana bilanchuk
    wrote on last edited by
    У грудні буде у мене рік і ще не запрошували
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141375295T Offline
    t1141375295T Offline
    wrote on last edited by
    В загалі таких наглих працівників я тільки в Канаді зустрів, в Отаві в загалі консул неадекват
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🇨🇦❓Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів? ‼️Спойлер - ви не набираєте достатньо для того щоб стати eligible 🍁Чому в вас 0 ? 1 Бо система Express Entry визначила вас як ineligible for FSW/CEC/PNP/FSTP 🍁Чому така ситуація має місце? 1 Бо, скоріш за все, ви допустили помилки при заповненні аплікації. Або ж ви дійсно ineligible for Express Entry. 🍁Що тепер робити? Я не можу подаватися через Express Entry? 1 Якщо ви дійсно eligible - можете, проте доведеться створювати новий профайл, бо той що вийшов на 0 вже деактивований Розбиваємо на молекули: Чому ж мій бал у Express Entry дорівнює нулю? 🍁Якщо ваш бал у системі Express Entry дорівнює нулю, це означає, що ваш профіль не відповідає вимогам для участі. Це може статися відразу після подання вашого профілю в Express Entry або через кілька місяців перебування вашого профілю в пулі кандидатів. 🍁Давайте одразу зрозуміємо: якщо за вашим підрахункам ви таки eligible для хочаб одного з потоків Express Entry - вам варто читати далі 🍁 Деякі поширені причини, через які профіль може стати невідповідним, включають: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET: 🍁➡️: www.instagram.com/p/C--tV5VJylA/?igsh=MXRhdW82ZmhqcWNjNA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🇨🇦❓Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів? ‼️Спойлер - ви не набираєте достатньо для того щоб стати eligible 🍁Чому в вас 0 ? 1 Бо система Express Entry визначила вас як ineligible for FSW/CEC/PNP/FSTP 🍁Чому така ситуація має місце? 1 Бо, скоріш за все, ви допустили помилки при заповненні аплікації. Або ж ви дійсно ineligible for Express Entry. 🍁Що тепер робити? Я не можу подаватися через Express Entry? 1 Якщо ви дійсно eligible - можете, проте доведеться створювати новий профайл, бо той що вийшов на 0 вже деактивований Розбиваємо на молекули: Чому ж мій бал у Express Entry дорівнює нулю? 🍁Якщо ваш бал у системі Express Entry дорівнює нулю, це означає, що ваш профіль не відповідає вимогам для участі. Це може статися відразу після подання вашого профілю в Express Entry або через кілька місяців перебування вашого профілю в пулі кандидатів. 🍁Давайте одразу зрозуміємо: якщо за вашим підрахункам ви таки eligible для хочаб одного з потоків Express Entry - вам варто читати далі 🍁 Деякі поширені причини, через які профіль може стати невідповідним, включають: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET: 🍁➡️: www.instagram.com/p/C--tV5VJylA/?igsh=MXRhdW82ZmhqcWNjNA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141375295T Offline
    t1141375295T Offline
    wrote on last edited by
    Логічно в першу чергу робити паспорти дітям та людям в котрих спливає термін но бачу що ці чинуши зовсів наглі і забули з яких рук харчуются
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Не було поки порталів 1. Тільки еліджибиті. Взагалі 23-24 жовтня дуже рідкі у чаті. Напишіть свій таймлайн
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Myroshnychenko
    wrote on last edited by
    В мене так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Охренеть!!! Куда тогда испарилась Ваша апликация, если до этого она была им видна. Подскажите пожалуйста когда Вы подавались и какая провинция? И кто Вам порекомендовал переподавать апликацию? P.S. Моя апликация тоже где-то в неизвестном месторасположении, хотя на сайте статус "Submitted" и сразу после отправки апликации на электронную почту пришло автоматическое письмо, что они получили мою апликацию (провинция Квебек, подача 16.01.2024).
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141375295T Offline
    t1141375295T Offline
    wrote on last edited by
    Я розумію але два рази черга походила потім ловив слот але він не підтвердився хтось перехопив
    1 Reply Last reply
    0
  • t514337091T Offline
    t514337091T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Первое до когда действителен ваш паспорт? Второе, Ворк Пермит это ваше основание для нахождения в Канаде(НЕ ВИЗА), Виза уже продлевается на основании Ворк Пермита. И выдача и того и другого крайне сильно зависит от срока паспорта. Так что не знаю,как это вас не интересует пермит.
    1 Reply Last reply
    0
  • t74930905T Offline
    t74930905T Offline
    Natalia Rudiuk
    wrote on last edited by
    Дякуємо! Так і зробимо. Сподіваємось все знайдеться🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lana ⚜️ Ivanovna
    wrote on last edited by
    В мене ситуація інша, краще новий паспорт, ніж продовження, бо інакше доведеться двічі подавати на документ статусу
    1 Reply Last reply
    0
  • t74930905T Offline
    t74930905T Offline
    Natalia Rudiuk
    wrote on last edited by
    Дякуємо. Все тримаємо під контролем🤦‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • t387477346T Offline
    t387477346T Offline
    Nastia Volkova
    wrote on last edited by
    Тоді дзвоніть ще кілька разів, запитуйте імена агентів, говоріть з різними протягом кількох днів, кажіть, що ви всі документи бачите, що це баг з їхнього боку, нехай ремонтують І чекайте кілька робочих днів, але не довго Може щось вийде
    1 Reply Last reply
    0
  • t1141375295T Offline
    t1141375295T Offline
    wrote on last edited by
    Питання вот вони хочуть щоб ми встановлювали Резерв+ а я взагалі виключених їз збройних сил України не то що навіть знятих з обліку і що юрист каже вони порушують закон
    1 Reply Last reply
    0
  • t74930905T Offline
    t74930905T Offline
    Natalia Rudiuk
    wrote on last edited by
    Так. І всі файли в аплікації є. Зранку це робили сьогодні після першого дзвінка в IRCC
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags