PR CUAET
-
Дякую, спробуємо.
-
Да я отримував но то посиоання вас переадресовує на їх саїт начебто за словом а там така лажа як і завжди що нема слотів
-
Тільки пишу питання, а у вас вже й відповідь є 😂 Але може хтось все ж таки отримував слот таким чином? 🤔
-
Спасибо🙏🏻
-
Зайдіть ще з компʼютера, може інтерфейс відрізняється
-
Доброго дня всім, скажіть будь ласка, чи реально отримати слот через електронну чергу? Хтось так щось отримував (реальне місце у черзі і слот на подачу на паспорт)? Та черга, що пропонує записатись, якщо немає наразі вільних слотів
-
Зо це за фiгня:(
-
Якщо будете переподавати, я думаю варто додати LoE, з номер аплікації який вам давали і прояснення ситуації
-
Ні, нажаль
-
Пiдтвердження з посиоанням Е-Черга пройти по ссилцi начебто за слотом, зайшов пише и о мiсить нема
-
Немає опції скачати файли? 😲
-
Пришло сьогоднi
-
У нас опція активна тільки видалити.
-
Сказали прикріпити квитанції попередні і нічого не оплачувати знову. Просто переподатись. Але гарантії, що ситуація не повториться немає
-
Як будете дзвонити, розпитайтеся, що могло бути причиною того, що аплікація пуста (точніше, що з нею все було добре, а тепер файли пропали) Ще запитайте процес ріфанду, бо ви ж все оплатили Це в голову не вкладається…