PR CUAET
-
Дякую модераторам і іншим за поради як зловити слот. У вівторок нарешті вийшло зловити на Оттаву.
-
Але написано головне : призупиниться обробка нових запросів тільки по LMIA на 6 місяців з 3го вересня.
-
Ой дай Боже щоб це спрацювало! До речі у вівторок коли Едмонтон роздавав слоти після 19 ої вечора, я спершу думала що то просто глюк а зараз думаю може вони теж експериментують. От цікаво чи в минулий вівторок дійсно більше людей спіймали слоти а не боти перекупщики. Бо сидіти боту цілий день перед компом трохи нудно, хоча за 300 доларів може і посидіти. Реально нічого не допоможе проти них, аж допоки самі люди не будуть до них звертатися. Навіть якщо була би жива черга то знайшлися б такі що за донейшн займали б чергу з ночі😤
-
Дуже дякую за відповідь! До самого отримання eCOPR я працював на фулл-таймі і виконував усі умови номінаційної програми. Але, на жаль, моя "робота" не дозволяє заробляти гроші, тому я не маю іншого виходу (це якщо питання у майбутньому виникнуть, я придумую що я буду відповідати 😁)
-
Вітаю, чи можливо в консульстві України в Канаді зробити Українській паспорт дитині?
-
Там по факту мало чого написанно
-
Не допрос 😀😀😀про офицера никто не ответит , потому что имя его узнают при апруве или отказе. Насколько я понимаю начинают рассматривать только после сдачи биометрии,все проходят одинаковый процесс сначала биометрия. Вы говорите что ее не сдавали , поэтому и спрашиваю .🙈
-
Ну на фб зазвичай багато дичини. Якщо просять то йти в комісію бо це незаконно
-
Сам запитав і сам знайшов. Дякую за допомогу ))))
-
www.canada.ca/fr/emploi-developpement-social/nouvelles/2024/08/le-gouvernement-du-canada-approuve-la-demande-provinciale-de-suspendre-temporairement-le-volet-des-postes-a-bas-salaires-du-programme-des-travaille.html
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 додавати документи до заявки
-
Доброго дня. В дружини більше 10 років стажу фул тайм в Україні і вже тут в Манітобі більше року, запитання : який ставити термін на подачу п.р 4 роки чи 5 і вище ? Дякую за відповідь.