PR CUAET
-
усім привіт підкажіть будь ласка по доставці DHL: 1. чи можу я замовити паспорт в консульство, відмінне від того, де його оформлювала? (подавалася в Оттаві, але доставка в Едмонтон була б зручніше) 2. ПІБ вказувати українською чи англійською, враховуючи, що це закордонний паспорт?
-
Почитайте зовсім трохи вище, від вчора останні повідомлення. Там Остап пише і ще одна жінка
-
В липні і червні кращих не відберуть. Там старі правила діють
-
Доброго дня. Таке питання, мій молодий чоловік чекає на карту побиту в Польщі вже два роки, і поки тиша, більше ніяких документів для легального проживання в Європі немає , якщо ми будемо їхати в Канаду чи не буде проблем з прикордонними службами із-за того що нема карти або інших документів? Можливо хтось так виїздив вже?
-
Ті, хто подалися влітку, вище писали, вже їх більше на 1100 , ніж квоти на цей рік.Хіба що відкусять квоти від наступного
-
Доброго дня. Таке питання, мій молодий чоловік чекає на карту побиту в Польщі вже два роки, і поки тиша, більше ніяких документів для легального проживання в Європі немає , якщо ми будемо їхати в Канаду чи не буде проблем з прикордонними службами із-за того що нема карти або інших документів? Можливо хтось так виїздив вже?
-