PR CUAET
-
Доброго дня. Таке питання, мій молодий чоловік чекає на карту побиту в Польщі вже два роки, і поки тиша, більше ніяких документів для легального проживання в Європі немає , якщо ми будемо їхати в Канаду чи не буде проблем з прикордонними службами із-за того що нема карти або інших документів? Можливо хтось так виїздив вже?
-
Ті, хто подалися влітку, вище писали, вже їх більше на 1100 , ніж квоти на цей рік.Хіба що відкусять квоти від наступного
-
Доброго дня. Таке питання, мій молодий чоловік чекає на карту побиту в Польщі вже два роки, і поки тиша, більше ніяких документів для легального проживання в Європі немає , якщо ми будемо їхати в Канаду чи не буде проблем з прикордонними службами із-за того що нема карти або інших документів? Можливо хтось так виїздив вже?
-
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, якщо в березні 2025 р закінчується ворк перміт і одночасно віза (десятирічна) в паспорті. Чи треба подавати на продовження ворк перміт, щоб отримати наступну візу? Віза цікавить більше, ніж сам ворк перміт. Куди звертатися за новою візою? Заздалегідь вдячна за розтлумачення ситуації🙏🏻
-
Але вище написали, що по квотах не пролізуть на цей рік
-
Доброго дня, порадьте перекладача з чеської мови в Канаді
-
Доброго ранку . Щось треба робити після здачі біо. Памятаю Щось писали, не можу знайти
-
В моєму випадку про деякі пункти кейсу автовідповідач не говорить.