PR CUAET
-
Потрібна допомога залу) Мій паспорт закінчується через 2 місяці, а відповідно і вп з візою теж. Новий паспорт вже виготовлений, але не доставлений до дип установи. На днях лечу в Торонто продовжувати старий паспорт. Одразу після цього планую продовжити вп. Коли отримаю новий паспорт, то по ньому теж треба робити вп чи вистачить нового вп по старому паспорту? Все таки 225 сад за штуку. Також цікавить чи варто подаватися на продовження візи по старому паспорту чи краще по новому? Чи по двох? Хелп
-
Потрібна допомога залу) Мій паспорт закінчується через 2 місяці, а відповідно і вп з візою теж. Новий паспорт вже виготовлений, але не доставлений до дип установи. На днях лечу в Торонто продовжувати старий паспорт. Одразу після цього планую продовжити вп. Коли отримаю новий паспорт, то по ньому теж треба робити вп чи вистачить нового вп по старому паспорту? Все таки 225 сад за штуку. Також цікавить чи варто подаватися на продовження візи по старому паспорту чи краще по новому? Чи по двох? Хелп
-
В мене віза вже 7років…я не знаю,зо там вказував мій консультант,що візу робив в Україні 🫣 А як щодо дітей,в них нема внутр паспорту-теж не писати нічого?
-
Всем здравствуйте . Может кто-то был в подобной ситуации и можете подсказать как выйти с данной ситуации. В Канаду залетела 29.03.2024. Подалась на продление 30.03. 2024. Пока ничего нету .Но, у меня старый паспорт закончился 10.08 и ВП теже закончился и виза тоже закончилась . Уменя есть второй паспорт соответственно я подалась на продление по новому паспорту. Но произошло так что мне нужно было улететь с Канады и я планировала вернутся до окончания ВП. Но жизнь вносит свои коррективы. Как мне сейчас поступить правильно чтобы вернутся обратно. Ждать ли ответ на продление ВП. Подаватся на туристическую ? В полной розтеряности. 😭😭😭😭🤯🤯🤯🤯
-
-
Це український внутрішній паспорт Якщо ви в подачі на візу вказували, що він у вас є, то потрібно додавати (якщо книжечка, то і переклад теж робити) Якщо казали, що немає - пишете No, і все
-
Привіт усім. Підкажіть,а що вказувати в national identity document?)
-
У запрошенні на біометрію є посилання на запис у центри, де можна здати біометрію. Перевірте, чи є в списку той центр, до якого Ви записалися. Місце проживання не впливає на Ваш вибір.
-
Почитайте на сайті Вашого консульства точні вимоги до військово-облікових документів, які треба надати. Боюся, що без QR коду можуть відмовити. Але завжди є людський фактор.
-
Наскільки я читала, по-різному. Я в самій анкеті для консульства вказувала всі свої прізвища разом із транслітерацією, то в моїй довідці всі мої прізвища. У витягу з Дії теж були усі прізвища, але там була вимога подати попередні прізвища. Але багато хто писав, що теж отримали лише з нинішнім прізвищем. Я не думаю, що це принципово для Канади. Адже є Ваші нинішні дані, тобто це Ви й інформація про Вас.
-
Доброй ночи, а подскажите пожалуйста какой лимит перевода и комиссия ?
-
От ці пекельні борошна
-
Доброго дня усім. Підкажіть, будь-ласка, якщо подача на cuaet візу здійснювалась з кабінету мами для всіх членів родини, документи на pr - по жовтневій програмі для укр.родин з тієї ж електронки іншого кпбінету, а тепер необхідне продовження візи та workpermit одній дитині. Створювати новий кабінет для дитини21рік на ircc, прив'язувати його до тієї ж електронки, чи можна до іншої? Поясніть, будь-ласка, хто робив таке, як діяти в такому випадку.