PR CUAET
-
Привіт усім. Підкажіть,а що вказувати в national identity document?)
-
У запрошенні на біометрію є посилання на запис у центри, де можна здати біометрію. Перевірте, чи є в списку той центр, до якого Ви записалися. Місце проживання не впливає на Ваш вибір.
-
Почитайте на сайті Вашого консульства точні вимоги до військово-облікових документів, які треба надати. Боюся, що без QR коду можуть відмовити. Але завжди є людський фактор.
-
Наскільки я читала, по-різному. Я в самій анкеті для консульства вказувала всі свої прізвища разом із транслітерацією, то в моїй довідці всі мої прізвища. У витягу з Дії теж були усі прізвища, але там була вимога подати попередні прізвища. Але багато хто писав, що теж отримали лише з нинішнім прізвищем. Я не думаю, що це принципово для Канади. Адже є Ваші нинішні дані, тобто це Ви й інформація про Вас.
-
Доброй ночи, а подскажите пожалуйста какой лимит перевода и комиссия ?
-
От ці пекельні борошна
-
Доброго дня усім. Підкажіть, будь-ласка, якщо подача на cuaet візу здійснювалась з кабінету мами для всіх членів родини, документи на pr - по жовтневій програмі для укр.родин з тієї ж електронки іншого кпбінету, а тепер необхідне продовження візи та workpermit одній дитині. Створювати новий кабінет для дитини21рік на ircc, прив'язувати його до тієї ж електронки, чи можна до іншої? Поясніть, будь-ласка, хто робив таке, як діяти в такому випадку.
-
Коли диппошта з готовими паспортами буде? Щось чути?
-
Привет) кто-то подтверждал свой год работы имея опыт работы через агентство?! Они дали имлойе летер (когда я начала там работать и когда закончила с часами, зп, обязанностями). Я работала через агентство, потом меня взяли напрямую работать на той же должности, в той же компании. В агентстве я работала 7 месяцев, сейчас 5 на прямую уже и выходит год для AOS ( когда ее снова возобновят) Так вот с этим документом от агентства прокатит год опыта? Благодарю заранее за ответ ☺️
-
Там вам вибило офіси сервіс Канада , ви вибрали з списку підходящий для себе Ніби в усіх можна
-
Ні, посилання було не на canada.ca. Посилання було скорочене (t.co у вашому випадку), тобто посилання могло бути зашифроване будь-яке. Ніколи не довіряйте скороченим посиланням. І ніколи не вірте повідомленням з смс, жодні офіційні органи не контактують таким чином. Максимум - нагадування про візит лікаря, не більше.
-
Вітання! Якщо присутні еміграційні консультанти, маю наступне запитання. В червні цього року виповнився рік як офіційно живу зі своїм хлопцем. Буду подавати документи щоб отримати PR через нього. Але заповнювали на повернення податків в квітні як single. Чи вплине це зараз на отримання PR? Завчасно дякую!