PR CUAET
-
⚡️ Із вересня «Укрпошта» доставлятиме українські закордонні паспорти в усі країни світу лише за $6 Зараз така послуга коштує $70-100. Документ виготовлятимуть в Україні, а потім відправлятимуть на адресу дипломатичної установи в тій країні, де замовили паспорт.
-
Хто має досвід вибору Собак? Порадьте дитині на подарунок. 8 років
-
Існує дві частини оновлення, якщо ви дійсно цікавились повним постом. Якщо ні - можете проходити повз
-
Звичайно, варто. Нащо зайвий стрес плекати, краще все швидше прояснити. Нехай точно скажуть, скам чи ні. Можна сходити, можна зателефонувати за офіційним номером, можна зайти в свій Service Canada Account, якщо реєстрували. Що стосується поліції, то звернутися, звичайно можна. Але результат навряд чи буде. Принаймні, в Торонто. Вони завалені подібним, і якщо немає прямої шкоди, то навіть не поворухнуться. А якщо шкода є, то скоріш за все скажуть, що це відома схема скаму, і людина сама винна (буквально цитую відповіді двом знайомим).
-
Ні, нотаріальний переклад мається на увазі зроблений в Україні, бо в нас перекладачі не мають права завіряти власні переклади. Вони їх лише підписують, а нотаріус посвідчує справжність підпису і право перекладача робити переклади. У Канаді сертифіковані перекладачі мають право підпису. Думаю, Вам потрібний перекладач, який погодиться посвідчити Ваші переклади.
-
Так, ви праві, в мене донька такого віку, тож... А хлопцю моєму далеко до 16.... а що зараз за додаткові умови для хлопців для отримання паспорту? (окрім стати на облік, що за необхідності також можна зробити в консульстві). Про прописку - я пропустила вашу ситуацію, тож нічого не можу сказати...
-
🍁‼️🇨🇦IRCC news: Нова імміграційна ініціатива для тих, хто знає французьку - FMCSP & Розширення програми «Гостинні франкомовні спільноти» 🇨🇦 14 серпня міністр імміграції Марк Міллер зробив важливу заяву, яка стосується кандидатів зі знанням французької мови : планується старт Нової імміграційної Програма для франкомовних студентів 🍁 З 26 серпня 2024 року в Канаді стартує нова пілотна програма для залучення франкомовних студентів з-за кордону, особливо з регіонів із низьким рівнем схвалення віз. 🍁 Програма допоможе студентам та їхнім родинам легше отримати студентську візу і відкрити шлях до постійного проживання в Канаді після завершення навчання. 🍁Також була анонсована додаткова Допомога франкомовним іммігрантам ‼️Ще 10 міст додано до програми «Гостинні франкомовні спільноти», у рамках якої населені пункти отримують фінансування на прийом та інтеграцію іммігрантів. 🍁У нової програми багато переваг: Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET: 🍁➡️: www.instagram.com/p/C-9KWtcsDq4/?igsh=bzk2Y21tanE2azhx