PR CUAET
-
Так Головне не копіпастити і не повторювати 1 в 1 Офіцери не дурні
-
Canada permanent residency requires renewal every five years. An individual must reside in Canada for 730 days, approximately two years during the five years. Thus, one can maintain Canada PR status even if they spend around three years outside Canada.
-
і півдня було про що поговорити в чаті🙊
-
-
Добрий день, мені відмовили у продовженні ворк перміту з приводу того що я не подав жодного військового документу, хоча і написав пояснювальну записку про їх відсутність, але офіцер вирішив що цього недостатньо, але я можу подати заяву на відновлення статусу, чи може хтось знає як правильно вирішити цю проблему і чи можна получити онлайн будь-який військовий документ? Дякую!
-
супер, дякую так і зробили, взяли обов'язки, що з сайту і перефразували їх під себе і пару додали своїх)
-
Якщо буде перевірка - вони мають реально відповісти чи то на імейл чи то на дзвінок впродовж лімітованого періоду часу Раніше бачила 3 дні, але то було по АОС
-
По треку доставлено, а на сторінці посольства є що можна забирати паспорт?
-
Maria, можливо ви ще знаєте: якщо компанія дала свій загальний емейл для контакту з ними, але при цьому дала це стаціонарний робочий номер телефону уповноваженої особи (+його візитівка), що підписала референс летер це буде окей? типу чи достатньо інформації, щоб IRCC з ними зв'язались?
-
На 80%+ І саммарі роботи максимально наближене до сайту з ноком
-
☝️Інформація для тих, у кого дітям від 14 років, але ще не виповнилось 16, і немає української айді карти: Сьогодні в консульстві Оттави робили новий паспорт дитині 15 років, хоча технічно можна було дочекатися 16. І правильно зробили, бо нам підтвердили, що без українського айді не приймуть запит на виготовлення нового паспорту після 16 років. А айді можна отримати тільки в Україні або в Європі (ДП «Документ»), так що поспішайте, якщо у дитини немає айді і скоро 16😉
-
супер, дякую велике, що відповіли) тобто я так розумію, що назва посади може взагалі навіть не бути в тій підбірці, що на сайті, головне, щоб обов'язки співпадали на 75-80%