PR CUAET
-
-
Добрий день, мені відмовили у продовженні ворк перміту з приводу того що я не подав жодного військового документу, хоча і написав пояснювальну записку про їх відсутність, але офіцер вирішив що цього недостатньо, але я можу подати заяву на відновлення статусу, чи може хтось знає як правильно вирішити цю проблему і чи можна получити онлайн будь-який військовий документ? Дякую!
-
супер, дякую так і зробили, взяли обов'язки, що з сайту і перефразували їх під себе і пару додали своїх)
-
Якщо буде перевірка - вони мають реально відповісти чи то на імейл чи то на дзвінок впродовж лімітованого періоду часу Раніше бачила 3 дні, але то було по АОС
-
По треку доставлено, а на сторінці посольства є що можна забирати паспорт?
-
Maria, можливо ви ще знаєте: якщо компанія дала свій загальний емейл для контакту з ними, але при цьому дала це стаціонарний робочий номер телефону уповноваженої особи (+його візитівка), що підписала референс летер це буде окей? типу чи достатньо інформації, щоб IRCC з ними зв'язались?
-
На 80%+ І саммарі роботи максимально наближене до сайту з ноком
-
☝️Інформація для тих, у кого дітям від 14 років, але ще не виповнилось 16, і немає української айді карти: Сьогодні в консульстві Оттави робили новий паспорт дитині 15 років, хоча технічно можна було дочекатися 16. І правильно зробили, бо нам підтвердили, що без українського айді не приймуть запит на виготовлення нового паспорту після 16 років. А айді можна отримати тільки в Україні або в Європі (ДП «Документ»), так що поспішайте, якщо у дитини немає айді і скоро 16😉
-
супер, дякую велике, що відповіли) тобто я так розумію, що назва посади може взагалі навіть не бути в тій підбірці, що на сайті, головне, щоб обов'язки співпадали на 75-80%
-
IRCC оцінює НОК не по назві посади, а по прямим обовʼязкам Особливо якщо це не канадський досвід
-
Доброго дня. Мій чоловік працював в Україні на фармацевтичній компанії і ми підготували референс летер, щоб вони його підписали. Всі обов'язки я взяла з нок 92100 (переробила під фармацевтичну фабрику) але саме назву позиції фірма написала як workshop supervisor (обов'язки всі з нок 92100) Чи підійде така назва посади під нок 92100, якщо обов'язки співпадають чи треба якось по-іншому перефразувати назву посади? Всім дякую за відповіді 🙏🏻
-
А як вони має виглядати? Приблизно. Я не маю таке (
-
Є срок дії. Він вказаний в самому низу маленькими літерами. Мені в консульстві відповіли щоб продовжити довідку, знову потрібно зробити оплату, відправити документи, та вкласти старі довідки, майже все те ж саме коли замовляли вперше її, але єдине що швидше буде, ніж перший раз замовляли.