PR CUAET
-
А коли ви заповнювали, було питання чи здавали ви біометрію, якщо не здавали, то видавало fee за біометрію одразу. У вас не так було?
-
Доброго дня, а підкажіть ще будь ласка В терміналі якого банку ви знімали готівку?
-
Да тут, выбрать IRCC, CBSA и т.д. , заполнить личную информацию, прикрепить скан паспорта и подождать месяц
-
Ось тут Остап написав про технікум
-
Я не знаю як ви прорахували технікум до канадської освіти, еквівалент це чи ні. Якщо еквівалент- буде збільшення, ні - не буде. За логікою бак+маг = більше балів, люди б клеймили по 5 своїх освіт
-
Сьогодні тільки отримала портал 2, побачимо
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка сьогодні прийшов такий лист. Це людині за 60 років. Яка процедура по біометрії? 255 оплатили при подачі. Що робити? Куди бігти?😁 Мабуть є якась інструкція? Читаю чат, відповіді не знайшла.
-
3 місяця я чекала на запит після оплати, це стільки ж само як на аор
-
Теж Оттава, підкажіть, будь ласка ви їм на електронну пошту відправляли заявку? Вони відповіли на ваш лист чи просто трекінг номер через 17 днів прийшов? П.с юнакові резерв не треба до 18 років
-
Тю А як так що бак+технікум підходить ?
-
Ні. Ступінь має бути еквівалентним якщо магістр + бак, бал навпаки впаде на практиці
-
Так це виходить що магістри можуть прикріпляти і бакалавра і магістра?
-
А як замовити atip notes ?
-
Буде зараховано, якщо ви правильно вказуєте інформацію в прорахункц калькулятора IRCC.
-
У мене Оттава, за інші незнаю
-
Ну мені калькулятор норм добавляє балів якщо вибрати 2 дипломи Але чи буде це зараховано ?? Бо завжди всі жирним шрифтом що тільки найвищий А бакалавр вище Хоча коледж три роки
-
У нас это заняло 3 недели
-
А була відповідь від консульства якась? Це яке консульство було?
-
Прорахуйте через оф калькулятор перед тим як робити ЕСяа
-
Поясніть будь ласка що це за інформація що довідка з Дії вже не підходить? А звідки підходить? Я в Україні зараз і збираюсь їхати, то де брати цю довідку?
12 Jan 2024, 17:45
246609/438628
5 minutes ago