PR CUAET
-
Польского паспорту ще нема. Тільки подаватися будуть у грудні.
-
Вы ставите под сомнения мои слова? Или какой смысл в ваших сообщениях? Касательно «надали АОР», скажите что такое АОР(acknowledgement of receipt)? Если скажите что это номер аппликации, то я сегодня получил вот так как написал, и решил поделиться этим так как не встречал еще в чате, что так людям давали этот номер.
-
Через місяць
-
Маленький апдейт: Подача: 17.12.2023 Запрошення на біометрію: 19.08.2024 Здала Біометрію: 21.08.2024 м. Калгарі Офіс Sydney
-
Нам через месяц пришел
-
З Е починаються номери аплікацій яким надали аор. Без аор апплікації починаються з Х. Ви нас плутаєте, бо колцентр аор не надає а вам надали номер саме аор. Отже моє припущення що ви отримали аор до дзвінка. Саме в цьому варіанті колцентр може його назвати
-
А я сподівалася, що до листопада ми всі отримаємо (((
-
Вы правы. Ошиблась. Но сути не меняет.
-
Колцентр не надає аор і ви не зможете залінкувати аплікацію у gc cabinet. Якщо ви залінкували то отже номер аплікації у вас був і ви отримали аор. З вашою аплікацією працюють це громко сказано. Вілкрили порахували файли дали аор і закрили на 9 місяців до еліджибиті
-
Можливо вам треба подивитися в гілці Хронологія разом з пошуком
-
Хтось із чоловіків, хто подавався на паспорт з резервом, вже отримали паспорт? Чи запитують при отриманні паспорту знову резерв?