PR CUAET
-
Дякую
-
У кого-то был/есть офицер SL35557 ?
-
Ви самі заповнювали декларацію чи через бухгалтера?
-
Мені щось здається що якраз ті 2 останні подачі по АОС і попадуть ще в цей рік, а ті що будуть подаватися після 30 вересня вже підуть у наступний, але подивимося
-
Але де розбіжності, якщо це одна графа, і видав форму роботодавець?
-
Класс, Дякую! Тобто обмеження тільки на консульські дії, а на паспортні дії обмежень немає🎉🎉🎉
-
Достатньо 11 клас і вище
-
Добре, що вони зараз помітили, бо могли і через 5 років, і потім повертати б гроші прийшлось.
-
Не могли не помітити, бо воно не дає дивитись файл, поки пароль не введеш. Здебільшого чула таке тільки про Альберту (можливо десь ще є таке)
-
Дякую! Я просто не розумію. Від березня все було добре, а сьогодні таке приходить. Не розумію де вони знайшли розбіжності.
-
Странно и обидно тогда, что пришел сразу отказ, а не дозапрос на более свежий сертификат. Сочувствую 😓
-
Line 10100 - це коли ви заповнюєте декларацію. Але ви у 10100 вказуєте суму, яка вказана у box 14 у формі T4
-
Line 10100 – Employment income. Employment income is usually shown in box 14 of your T4 slip.
-
Я перепрошую, а де його знайти?
-
Я теж так думав
-
Доброго дня! Прийшло таке. Підкажіть що це, і де шукати той рядок 10100. У Т4, його немає.
-
Не знаю про останні 2 подачі, але іміграційний консультант Олександра у своєму відео казала, що нова подача з 30 вересня не буде розглядатись в цьому році, а вже з наступного (так сказав гавермент Альберти).
-
Мне кажется, или сертификат должен был быть действителен, т.к. после его получения вы прожили в Украине меньше 6 месяцев?
-
Не за что, Тир вашей профессии 2,поэтому уровень языка 5
-
Благодарю 🙏
12 Jan 2024, 17:45
246731/474652
4 days ago