PR CUAET
-
Доброго дня, може хтось розуміє. Що не так. Відправила листа на пошті, він вернувся мені ж ??????
-
Доброго дня. При заповненні аплікації на PR треба додати travel documents- це закордонні п-ти! А Passports - це українські внутрішні паспорти і їх переклад? Так? Я правильно зрозуміла? Дякую
-
Скільки часу зайняло від подачі до отримання?
-
Подскажите пожалуйста если мама, которая подаёт на ПР была неделю в Доминике в 2015 году во время визита в Канаду, надо указывать в травэл аппликации? И надо ли указывать что она была месяц в Канаде в 2016? Спасибо.
-
Всім привіт! Чи є тут щасливчики, які приїхали по CUAET і вже отримали фізичну картку PR? Якщо це ви, просто відреагуйте на повідомлення, цікаво статистику подивитись😇
-
Добрий день, чи робив хтось евольвацію на вес шкільного атестату (11 класів)?як заповнювали назву школи ? У нас всі школи називаються secondary, переживаю що весь може на цьому слові відмовити, тому що там в них прописано що лише хай скул. Чи назвати нашу школу хай скул # такий то місто, країна ? Буду дуже вдячна за поради 🙏
-
Мені також так говорив консул в Едмонтані. 25.10 забрала новий паспорт, старий паспорт не просили віддати.
-
Все вірно. Може бути 2 діючих паспорта. Не більше.
-
Здають, якщо вам виготовили нові. Принаймні, так нам сказали в посольстві в Едмонтоні
-
Я ловив вільний слот трохи більше 2х місяців. Ось нещодавно вдалося записатись на 2 січня 🥲🤦🏽