PR CUAET
-
Написал так как оператор сказал, но думаю что они используют, возможно, обобщенные фразы… так что, не знаю.
-
Чи реально таке що біометрію не потрібно буде здавати?
-
Дуже дякую!
-
Не совсем, в блоке Application information, в поле Biometric подтянулись данные о биометрии.
-
Вітаю! Хтось може скинути приклад LOE який ви додавали до ІMM5546 та перекладом приписного свідоцтва на англійську. Якщо не служив та в военкомат ходив останній раз 12 років тому Буду дуже вдячний
-
Ладно біометрія 😅 Але як ви етап eligibility проскочили 😅
-
Супер Дякую
-
У вас прям пише, що біометрію зараховано?
-
Также в аппликации подтянулись номера биометрии моей и жены…, но биометрию мы задавали еще до 2020 года, не в рамках CUAET.
-
Доброго дня. О котрі дні та години виставляють слоти в Оттаві? Дякую
-
Небольшой апдейт по моей аппликации: Аппликацию подал 16 декабря 2023, но АОР еще не получил. Сегодня решил позвонить в IRCC с целью поинтересоваться видят ли они ее. И получил интересный ответ, что аппликация уже в процессе и со слов оператора происходит background check… В итоге разговора мне предоставили номер аппликации, которую я уже залинковал в своем аккаунте и вижу что ни одного запроса, как на пример на био, в аккаунте нет…
-
Так можно.Під час воєнного стану зараз можна без зміни фото,та ще якийсь час після закінчення воєнного стану вам можно буде вклеїти фото потім
-
А пароль у всiх номiнацiях? Бо в нас вiд Онтарiо просто файл вiдкрився, без паролей. Я його так i в ircc вiдсилала, без змiн. Я могла не помiтити пароль?
-
Який офіс направив Вам листа?
-
дякую за відповідь
-
Дзвонила сьогодні в IRCC задля регулярної щомісячної перевірки файла. Апдейтів немає, але підтвердили що файл в роботі з 1 грудня і що це означає що його фактично відкрили. Саме 1 грудня ми отримали запит на біометрію. Подача 31 жовтня, Манітоба. Чекаємо… Як мінімум - ми жодної кореспонденції не пропустили.
-
У меня такая же проблема была. Загрузил документ через этот же портал и на всякий случай перепроверил заявку Также отправил им документ на почту, через которую они мне и написали об этом проблеме
-
Дивлячись яку дохідність і гнучкість та термін ви шукаєте. Якщо на короткий термін і гнучкий- то краще в своєму банку
-
Скажіть будь ласка,якщо хтось володіє достовірною інформацією,чи можна зробити закордонний паспорт,якщо внутрішній прострочений(не змінена фотографія в паспорті-книжечці).Дуже дякую за інформацію!
-
@Margo2145 все зробить + переклад
12 Jan 2024, 17:45
246798/472087
about a minute ago