PR CUAET
-
коли мені приходив дозапит на пей стабс і Т4, офіцер написав «ми відіслали запити Вашому нинішньому і колишньому роботодавцям» (і колишнього вказали неправильне імʼя) . а у мене така ж ситуація- фірма на ладан дихає. то ж я написала пояснення , що я таких не знаю і в звʼязку з постійними відключеннями електроенергії в Україні і важкою ситуацією Ви навряд зможете звʼязатися з тією роботою, бо і пошта не працює, і вони виходять раз на тиждень в офіс . на що офіцер мені відповів « вибачте за непорозуміння, ми не збираємось верифікувати дані від колишнього роботодавця, бо Вашого робочого досвіду в Альберті достатньо для участі в програмі.» ну це мій кейс. можливо, тут є люди, у яких перевіряли досвід з України і вони поділяться
-
Доброго всім дня. Розкажіть свій досвід як ви обновляєте документи після подачі аплікації на ПР? Я додавала інформацію через веб форму про зміну місця проживання ( змінила адресу) то я не отримала ніякого підтвердження що документи додані. Така сама ситуація була і з WP, додавала інформацію про зміну адреси, а ворк перміт прийшов зі старою адресою.
-
Девочки, а что такое copr?
-
І я там вчилася)))
-
Для СЕС в вас має бути рік, 1560 годин, саме В Канаді, перебування фізичне • have at least 1 year of skilled work experience in Canada (or an equal amount of part-time work experience) in the 3 years before you apply • have gained your work experience by working in Canada while authorized to work under temporary resident status • show that you performed: ◦ the actions in the lead statement of the occupational description in the National Occupational Classification (NOC) ◦ most of the main duties listed Skilled work experience means that you’ve worked in 1 or more of these NOC training, education, experience and responsibilities (TEER) categories • TEER 0 • TEER 1 • TEER 2 • TEER 3 Your skilled work experience must be paid work, including paid wages or earned commission. We don’t count volunteer work or unpaid internships.
-
Дякую