PR CUAET
-
Выставлять по одному дню - это треш. Все дружно кинулись на этот день, в итоге, все в пролёте. Пару дней, или хотя-бы неделя, чтобы не все тыкали в одну дату и в одно время...
-
Тоді вам потрібна довідка про не судимість з Польщі також
-
як я зазначав вище, що були випадки що людям відмовляли і ця інформація була просто донесена до вас щоб підготувати вас до того. Іхати туди, витрачати гроші, час і битися з ними там на місці, то все дивіться самі чи вам таке підходить і чи ви готові до того.
-
Всім привіт. Можливо хтось стикався із подібною ситуацією. Ми сабмітнули нашу аплікацію 4 місяці тому. Сьогодні дізнався що мій попередній роботодавець уже не в бізнесі і компанії уже не у бізнесі. Контракт і референс леттер підписані особою, контакти якої я вказав у аплікації, хоча вони вже виявляються не валідні. Для підтвердження досвіду також маю виписки і чеки і банку. Як бути із самою аплікацією на рівні Альберти? Потрібно її оновлювати чи ні? Якщо потрібно, що тоді вказувати?
-
Едмонтон
-
Дякую, що не знаючи людини, вже встигли зробити висновки. Але я просто питаю і намагаюся зрозуміти свої права, і намагаюся знайти офіційну інформацію і посилання на закони, які дозволяють чи забороняють українцям отримувати ті чи інші послуги закордоном. А те що ви читаєте який округ обслуговується. Чи бачите там хоча б десь про заборону обслуговування іншим?
-
О! А де такі оголошення знайти ви знаєте? Не бачив такого в HouseSigma або в Realm… може не звертав увагу. Бо окрім іншого це ж схоже на контракт по новому будинку, а це вже можна спробувати взяти на 30 років (якщо це комусь треба) UPD: думаю то в брокера краще запитати.
-
Ми ж квебекуа )))) Це нормально
-
Взагалі дивно як тоді люди літають у Європу і роблять паспорти у Іспанії, Німмечині, Польші? І вони там ніде взагалі не є зареєстровані, вам не мають права відмовляти у послугах на які ви маєте право мені здається, інакше повинен бути якийсь хоча б підзаконний акт, який регулює правила видачі тих чи інших документів в різних установах за кордоном чи щось подібне