PR CUAET
-
Проходили за останні 12 місяців.
-
Я на номінацію чекала 20 днів, а в цілому від подачі на федеральний етап до отримання CoPR 6 місяців пройшло, і ще через майже півтора місяці отримали карти на руки
-
У інструкції до заповнення чітко вказано - дайте відповідь так, на запитання про медогляд, якщо ви його проходили.
-
Здається мені що якщо ви ще не реєструвалися там, то можуть виникнути якісь проблеми з цим, до прикладу ви можете бути в "розшуку" там, тому що не оновили данні вчасно або ще щось таке подібне. Але ніхто вам не заважає там рареєструватися зараз, якщо все ж паспорт потрібно виготовляти. Заодно і поділитися інфою що там да як
-
А ви знаєте чи можна ще додати резерв + і отримати якісь документ ?
-
Я про це і написала.
-
Краще відповідати ні, так як ви не проходили огляд в ці 12 місяців, у них те інфо є і вони його підтянуть. Медичний еміграційний екзамен діє 5 років
-
Але питання стоїть конкретно про 12 місяців. То ж ви неправду відповісте.
-
Краще дати відповідь "так" і прикріпити повідомлення від IRCC про те, що медогляд дійсний 5 років.
-
Мав на увазі маразм який почався у влади разом із війною
-
В сентябре выплатят. У вас в детских есть график выплат уже
-
бо коли приймали закон, то ніякі послуги не надавались.
-
що ви маєате на увазі під фразою "ще не можна"? війна ще йде, нічого не мінялося на рахунок цього з травня місяця
-
Аор був 17 травня,21 здав біометрію,і сьогодні вже рівно 3 місяці тиша
-
Його можна прикріпитидо інших документів🤷♀️
-
Якщо ви даєте відповідь "ні", то запиту на завантаження медичного огляду немає. Якщо "так", то вам надається можливість його завантажити 🤷
-
Це може спрацювати. Бо продати можна майже завжди, питання за скільки. І чи є фінансова мотивація у рієлторів
-
edmonton.mfa.gov.ua/news/rozyasnennya-shchodo-prijomu-zayav-na-otrimannya-konsulskih-poslug-dlya-cholovikiv-vikom-18-60-rokiv
-
я не знаю яке саме вам потрібно но ось до прикладу провінції які обслуговує Оттава: Межі консульського округу: National Capital region, Quebec, New Scotia, New Brunswick, Newfoundland, Prince Edward Island
-
Всіх Вітаю, вибачте за питання, скажіть будь ласка , а хлопцям ще не можна отримувати паспорта ?
12 Jan 2024, 17:45
246990/459609
about a minute ago