PR CUAET
-
Така само історія. Медицина зарахована з позаминулого року, а біометрію здавав місяць тому і глухо
-
Edmonton: Available slots on: 2024-09-30
-
Хай вибере стратегію поставити житло нижче ринкової вартості і поставити оффер дей на вказану дату. Ріелтори почнуть швиденько водити людей. Але якщо вже довго стоїть на ринку то не зрозуміло чи спрацює. А також нехай подивиться яку комісію вони поставили ріелтору покупця, якщо 1% то є шанс що її житло обходять. Тому що я не знаю як на такому ринку не продається🤷♀️
-
Доброго дня! Хто як робив фото зі штампом в Україні? Бо моя мама не знайшла фото салон в Харкові які б ставили печатку на звороті фото(((( як бути в такому випадку?
-
Additional document request.
-
Теж ця проблема вже місяць пробую не вдається!
-
Якщо не вдається прикріпити акаунт вже місяць пробую і не виходить! Що буде?
-
Всім привіт👋 подала заявку на дитячі ще у червні, сьогодні нарешті статус processed. Скільки ще чекати до нарахування та виплат? Поділіться досвідом, будь ласка
-
Привіт! Може хтось знає як діяти в такому випадку: прийшов імейл від IRCC, що не можуть відкрити ПДФ Провінційної Номінації. сказали підгрузити документ ще раз, і дали на це 7 днів. Але коли заходжу на ПР портал, то під Action немає ніякої кнопки щоб підгрузити. Дякую за допомогу!