PR CUAET
-
Наташа а вы где в Канаде находитесь?
-
Когда отправили аппликацию 26 января то сразу и письмо получили от ircc что аппликацию они успешно получили
-
Можно, ми робили. Свідоцтво повинно бути в орігіналі+копія.
-
Удачи вам, я с мая звоню. Подавали на поиск в Niagara foole immigration. Я как гражданин Канады многократно подавали доверенность что я могу звонить и узнавать (5476 по моему) . Они не могут её добавить так как не видят куда. Последний этап был: переслали все формы заполненные и документы добавленые с аппликации . Получили письмо что отправят в департамент по нашей программе. 🤷♀️
-
Так, доведеться.
-
Те саме. Заявка від 7 березня, Після aor та біометріі нічого. Але дивлюсь в групах в месенжері, що січневі заявки почали отримувати фінальні рішення, а лютневі десь до першоі половини отримали adr. Схоже вони до заявлених 7 місяців розгляду зараз не поспішають. Ви коли подались?
-
Так, я дуже уважно прочитала ще раніше. Тобто алгоритм дій такий: після одержання Portal 1 людина повинна заїхати до Канади протягом 7 днів, так? Як тільки вона надасть підтвердження, що вона в Канаді, офіцер змінює її статус, так? І тоді вже приходить пластикова картка на адресу? І до того, як вона прийде, виїхати по українському паспорту можна, але заїхати вже буде проблематично? Я до того, що виїхати можна по українському, а заїхати по польському, якщо довго чекати.
-
Наташа напишите тоже что вы делали чтобы найти аппликацию 🙏
-
26 января