PR CUAET
-
Щирі українці,... не всі мають можливість поїхати. Та ще, в оплату за виготовлення паспорта включена сума на оплату праці працівників консульства Мені можна не відповідати
-
Доброго ранку) як оплатити довідку про несудимість з Польщі?
-
‼️‼️‼️ Шановні учасники каналу ПРКУАЕТ, За обговорення тем продажу/покупки слотів - автору прилітає бан з каналу. Це правило, і воно діє для всіх, тому аргумент «я не знав/знала» не спрацює. Дякуємо за розуміння, Всім гарної середи
-
Таня [742533153] заблоковано.
-
Ясно, мені на Торонто треба. Дякую, що поділилися інформацією.
-
Тому вказуйте конкретну програму Можете ще в гілці Хронологія перевірити
-
Зарахування старої різниться від програми до програми По прямій ЕЕ (без провінції) в мене забрало 1.5 місяців з дня AoR
-
TCF Canada компʼютерний
-
Якщо медицина була здана на КУАЕТ - другий запит не надсилають здебільшого, бо до 6 жовтня 2024 в силі тимчасова політика IRCC про дійсність IMEs протягом 5 років : www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html Тим не менш час від час офіцер може спитати зробити новий ІМЕ Є опрацювання місяць +
-
14 останній років не жила в Україні Імміграції всерівно звідки ви їхали, головне надати документи всі, напр. довідки про несудимість
-
Дякую, знайшла. Але На сайті пише особисто подати заявку на DHL доставку в Консульство, то можна і електронною поштою відправити не обовʼязково особисто?