PR CUAET
-
Ясно, мені на Торонто треба. Дякую, що поділилися інформацією.
-
Тому вказуйте конкретну програму Можете ще в гілці Хронологія перевірити
-
Зарахування старої різниться від програми до програми По прямій ЕЕ (без провінції) в мене забрало 1.5 місяців з дня AoR
-
TCF Canada компʼютерний
-
Якщо медицина була здана на КУАЕТ - другий запит не надсилають здебільшого, бо до 6 жовтня 2024 в силі тимчасова політика IRCC про дійсність IMEs протягом 5 років : www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-permanent-residents.html Тим не менш час від час офіцер може спитати зробити новий ІМЕ Є опрацювання місяць +
-
14 останній років не жила в Україні Імміграції всерівно звідки ви їхали, головне надати документи всі, напр. довідки про несудимість
-
Дякую, знайшла. Але На сайті пише особисто подати заявку на DHL доставку в Консульство, то можна і електронною поштою відправити не обовʼязково особисто?
-
Не перевіряв, лише чув, що забудовник може якісь додаткові гроші відсудити , якщо поточна оціночна вартість будинку є нижчою, ніж та, про яку написано у вашому контракті, який ви не виконуєте.
-
На сайті консульства є розділ курʼєрська доставка. Там треба роздрукувати заявку і підписати а також оплатити за посиланням 2300 грн. Це все відправити у консульство електронною поштою. Доставка дипломатичною поштою може бути через місяць або через пів року, це дуже непередбачувано. DHL в середньому трохи більше місяця доставляє
-
Все твердят, что мед чек ап можно старый с 22 года и ТД. Но у меня лично по моему кейсу возникали вопросы в связи с этим и я, чтобы наверняка и не морочить голову, пошел и сдал новый чек ап, заплатил 130 кан, и нет головной боли. Результаты были на 3й день! Я всё прикрепил, выслал и теперь голова не болит.
-
Дякую.
-
Доброго ранку усім! Скажіть будь ласка якщо паспорт виготовлено 15.08, але ще не доставлено до дипломатичної установи, скільки приблизно по часу займає дипломатична доставка і як оформити прискорену? Буду вдячна за відповідь.
-
Так, на кожного окремо. Навіть діток відмовляються приймати на один слот, то дорослих тим паче