PR CUAET
-
Дякую
-
Дякую!
-
Якщо ви є резидентом/громадянином Канади, то дочка може податись як ваша дочка, а її сім'я йде потягом як dependents
-
При подачі в розділі для прикріплення файлів ви знайдете всі інструкції. Вони якраз над самим полем для прикріплення. Якщо коротко, то має бути так: Прізвище - Імʼя - Назва документу - Номер файлу по порядку, наприклад: Petrenko - Olena - Birth Certificate
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, по цій новій програмі, якщо я вже находжусь в Канаді, чи може до мен приїхати дочка з сімьєю, чи тільки першого ступеня рідства?
-
А може в кого є посилання на джерела ?
-
Нема візи куает. Шукаєте просто як одержати нову візітор візу зсередини Канади
-
Вітаю. У вас родина чи ви самі?
-
Доброго дня,мої батьки подали на виплати ще у жовтні (28 числа) , вже пройшло 9 робочих днів, а вони досі не отримали платіж Я телефонувала двічі на лінію,вони сказали чекати,але чи нормальний це термін? Дякую
-
Подалися 15 жовтня на AOR, 9 листопада отримали номінацію.
-
Пiдкажiть будь ласка де можно перекласти документы в Етобико, дякую
-
тогда вы правы
-
я подумал ,что документы в вузе а не потеряны
-
Привіт, друзі може у кого є ссилки на відео чи інформацію як переставити візу CUAET зі старого паспорту в новий. Старий закінчився уже
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=%2BZwIZySu%2BkFfPY4mv2d5NMLlEOmobuG7mOgX40QrtYk%3D
-
Не мають вони копій, доведеться дублікати замовляти
-
пишите в вуз ,и вам выдадут сканы их можно отправить в апостиль Укр
-
Є ціла гілка Продовження паспорту.... там таке обговорювали, почитайте
-
На сайті Канади є усе про НОК та й там дивитесь, чи потрібна ліцензія. Також заходите на оф сайт програми, по якій хочете подаватись і там повинно усе бути написано)
-
Друзі, підкажіть будь ласка, хто знає як візу CUAET поставити в паспорт, змінювали паспорт і потрібно з старого переставити в новий. Старий уже закінчився
12 Jan 2024, 17:45
24721/474652
2 days ago