PR CUAET
-
з пошти куди ви відправили відповіді не отримаєте
-
Я на веб форму не отправляла (( не знаю надо ли , только на почту которая была указана , но прошло 2 недели уже и нет ответа
-
Так чи думаєте що треба ще на веб форму відправляти ? Я відповіла на письмо як було в інструкції , додала документи і опис Чи просто чекати портал 1 )) ?
-
Через два тижні. Я в шоці від того, скільки часу це бере зараз.
-
якщо надсилати будь які апдейти - то електронна пошта вказана в інструкції до програми не працює (точніше відповіді не надходять)
-
якщо відповідь на eligibility letter - то ви все вірно зробили
-
Потому много подач, и странные кейсы тоже хотят гуманитарку, адвокаты агитируют , люди сами тоже подаются. Вот и завал произошел. Если б я знала что разрешат продолжить ворк пермит никогда не подалась, ждала бы очередь на провинциальной . Хотя у меня достаточно хорошие пункты , но нет сказочного описания😀
-
Я писала і мені відповіли. Правда виявилось що потрібно щоб дитина яку записуєте була малолітньою, це до 14 років. Тож доведеться ловити слот як і всі.
-
3 детей рожденных в Канаде, 3 отказа с адвокатами, 8 лет без легального статуса, а значит без страховки, официальной работы и тд и все равно пишет о 8 ХОРОШИХ годах)
-
Если у нее было по 10 тыс на каждую заявку ежегодно, то навряд)
-
[email protected] Сюди писали?