PR CUAET
-
І ще одна питання, треба рахувати загальний час перебування в Польщі? Навіть якщо часто їздив в Україну
-
А ви прикріпляли двома файлами ? Бо там же дві сторінки і кожна сканується окремо. Чи "склеювали" разом в один файл ? Щось ця форма вибила мене з колії 🫣
-
Доброго дня. Підкажить як бути. Отримав подовження WP три роки (отримав на пошті в Канаді). Тепер в листопаді планую виїхати та повернутися в лютому, але ВІЗА до грудня цього року. Зможу я із діючим WP подовжити візу в Україні чи Європі подавши документи куди? Чи за візою можно звертатися через той же аккуант що і WP подавав? А куди тоді з оригіналом паспорту звертатися щоб візу вклеїли?
-
Цікаво це. Спробую ще написати за молодшу доньку, цікаво яка буде відповідь.
-
Якщо у вас є лист , що вам апрувлено ворк перміт, мають видати в аеропорту офіцери, якщо ні, заїжджаєте по візі і пробуєте подаватися з Канади. Може зайняти час від 2 міс до 6, а можуть і відмовити
-
Привіт усім! Хто робив справку про не судимість з Польщі. Як ви оплачували ті 30 злотих?
-
Підкажіть будь ласка, а нотаріус завіряла лише електронним підписом ? Чи печатка також була ?
-
Ви звичайно вибачте, але краще нічого не писати, ніж вводити людей в оману. Люди сподіваються на коректну інформацію, а ви пишете незрозуміло що. Це називається « медвежа послуга» Ви особисто раді отримувати некоректні відповіді на свої запитання? Якщо я не права, будь ласка, дайте мені офіційну інформацію, де написано , що якщо відпустка оплачувана, то можна виїздити, а якщо просто подорож- ні.
-
Як подавати тут? через той же аккаунт?
-
Подавайте на візу тут, роблять швидко. Щоб у вас не було проблем
-
А де ви то робили ? Чи може хто інший підказати , як можна дві сторінки закинути в один файл . Будь ласка 🙏
-
Ну дійсно підстав жодних. 😁 Мало того що слот нереально зловити, так навіть коли станеться чудо і слот вдастся зловити за півроку намагнь на через місяць, то система дає забронювати лише один слот. Тому чекаеш місяц ідеш з однією дитиною подаєш документи, заброньований слот списується і бінго можна починати ловити наступний слот для наступної дитини. І знову пів року намагань, чудо, місяць очікування і знову по кругу. Так поки дійде черга до останньої дитини в першої вже знову треба паспорт міняти треба буде. 😆
-
Попробуйте впіймати 2 на різні дати, принести всі документи і ксерокопії, які потрібно і просіть, щоб прийняли на всі. Я бачила , що так робили
-
Хтось може скинути форму, яку треба принести лiкарю для медогляду для PR, коли вже прийшла номiнацiя? Не можу нiде ïï знайти 😔
-
m.youtube.com/watch?v=yq_0EPSsSvI
-
дякую, шукаю
-
www.ilovepdf.com
-
Хтось може скинути форму, яку треба принести лiкарю для медогляду? Не можу нiде ïï знайти 😔